Vergelijk 2.025.285 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Voordelige OnePlus Z komt naar voren in benchmarks'

Nieuws 'Voordelige OnePlus Z komt naar voren in benchmarks'
Door ,

Als je op zoek bent naar een nieuwe OnePlus-smartphone maar geen zin hebt om een maand huur daarvoor op te offeren dan komt het bedrijf met een oplossing. Het lijkt erop dat de goedkopere OnePlus Z alsnog dit jaar komt, aan het begin van Q3.

Voordat de OnePlus 8-serie werd gelanceerd in april waren er al geruchten over de OnePlus Z. De OnePlus Z zouden we als kers op de taart krijgen bij de presentatie van de OnePlus 8-serie, maar deze kwam helaas niet met de andere toestellen mee. Toch is onze hoop op het toestel nog niet vervlogen. Er zijn namelijk wat specificaties opgedoken in een benchmark die bij het toestel lijken te horen. De naam is uiteraard nog helemaal niet zeker, maar we houden even vast aan de werktitel.

Het was al duidelijk dat OnePlus zich ook wat meer wil focussen op de wat minder prijzige toestellen. Het bedrijf wil daarmee een beetje terug naar hoe het bedrijf begon. OnePlus heeft jarenlang het embleem van Flagship killer gedragen door sterke specificaties te leveren voor een veel lagere prijs dan de concurrentie. Inmiddels zijn de prijzen gestegen, maar daarmee ook het aanbod. Als we kijken naar de specificaties van het vermeende aankomende toestel dan wil OnePlus een goede gebruikservaring gaan bieden op een prijspunt van een paar honderd euro lager dan de OnePlus 8-serie.

OnePlus 8 review

OnePlus 8 review

2 mei 2020 - De OnePlus 8 is de eerste van de fabrikant die volledige 5G-ondersteuning heeft. Wat heeft het toestel nog meer voor ons in petto? In deze review kijken we uitgebreid naar alle eigenschappen van de nieuwe OnePlus 8.

OnePlus Z

Wat specificaties betreft zal de OnePlus Z nog steeds keurig worden uitgerust, zij het iets minder beefy dan de grote broers. De OnePlus Z zou gaan draaien op een Snapdragon 765-processor van Qualcomm. Dat is een solide chipset voor de hoge middenklasse die de mogelijkheid heeft om te verbinden met 5G-netwerken, zodra deze beschikbaar zijn. Er wordt 8GB werkgeheugen verwacht in de OnePlus Z. Hoewel we nog niets weten over de prijs van het toestel, lijkt het erop dat we de OnePlus Z op de markt kunnen verwachten in juli.

(via)

OnePlus 8 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 200 1000 € 32,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 7000 7000 € 36,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 37,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 20000 € 40,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd onbeperkt 40000 € 45,00 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 5000 € 44,50 € 0,- Bekijken
Alle OnePlus 8 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden