Vergelijk 1.984.839 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Vanaf 1 november: prepaid BlackBerry bij Hi

Door , - 1 reactie

Vanaf maandag 1 november biedt provider Hi de BlackBerry aan met Hi PrePay. De belangrijkste reden hiervoor? Pingen! Hi ontvangt naar eigen zeggen veel vragen van haar klanten om het populaire pingen voor iedereen toegankelijk te maken.

BlackBerry Curve 8520Door het aanbieden van een pre-paid BlackBerry's wil Hi de klant tegemoet komen. Voor € 12,50 per maand is er 200 MB aan data beschikbaar om naar lieve lust te internetten, te mailen en dus vooral te pingen. Dit zou volgens Hi ruim voldoende moeten zijn, aangezien het gemiddelde gebruik van een BlackBerry-bezitter ze rond de 75 MB ligt.

Mocht de grens van 200 MB toch in de buurt komen, dan krijgt de klant een waarschuwing. Bij gebruik van 80 % van de databundel wordt een sms verstuurd om de klant te alarmeren. Een vriendelijke tegemoetkoming, aangezien er  € 2,50 per MB moet worden betaald als deze grens is gepasseerd.

Hi biedt totale Hi PrePay-pakketten aan, inclusief BlackBerry. Voor € 209,99 ontvangt u een BlackBerry Curve 8520 plus 10 euro PrePay-tegoed. Iemand die al een BlackBerry in bezit heeft, kan een speciaal BlackBerry PrePay Sim-only aanschaffen voor 10 euro.

Het lijkt een slimme zet van Hi. Pingen is populair, BlackBerry's zijn hip. Één en één is twee!

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden