Vergelijk 1.984.839 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'LG is bezig met een uitvouwbaar toestel met twee schermen'

Nieuws 'LG is bezig met een uitvouwbaar toestel met twee schermen'
Door ,

LG is naar verluidt al jaren bezig met de ontwikkeling van een opvouwbare smartphone. Hoewel dat nog steeds op het programma zou staan is de Zuid-Koreaanse fabrikant ook bezig met een ander soort uitvouwbaar toestel.

Van LG werd als één van de eerste fabrikanten gezegd dat zij bezig zouden zijn met een opvouwbare smartphone met een flexibel beeldscherm. Toch is er nog niets verschenen van LG wat we op kunnen vouwen of op kunnen rollen om in onze zak te steken. Wel heeft LG bij bijvoorbeeld de LG G8X en de LG V60 een Dual Screen-accessoire geleverd. Dat is een hoesje waar je je telefoon in plaatst maar in plaats van een leren of plastic dek dat over het scherm heen valt, zit er een extra scherm aan het toestel. Dat is exact hetzelfde paneel als de telefoon zelf, maar dan zonder de hardware daarachter.

Dat werkt allemaal prettig en het ziet er ook tof uit, maar het is nog geen opvouwbaar toestel. LG lijkt nu bezig te zijn met de LG Wing. Zo zou de smartphone gaan heten die alsnog voorzien is van twee schermen, kan uitvouwen maar niet buigbaar is. De uitgelekte renders laten een smartphone zien waarbij het ene scherm haaks op het andere gedraait wordt. Zo zou je kunnen typen op het rechte stuk terwijl je kijkt naar een dwarsbalk met content. Hierdoor zou je extra goed kunnen multitasken. Om wat duidelijkheid te geven staat hieronder een afbeelding.

LG Wing

Het is hierboven niet helemaal goed te zien, maar het toestel ziet er doorgaans uit als een normale smartphone met een 6,8 inch beeldscherm. Als je zin hebt om stoer te doen, of te multitasken, draai je het ene scherm onder het andere uit en BAM; je hebt een T-telefoon. Op de afbeelding is een toetsenbord zichtbaar op het uitschuifbare gedeelte, maar LG kennende zou je daar ook bijvoorbeeld game-controls kwijt kunnen. Het is nog niet duidelijk of het toestel richting Europa komt maar naar verwachting wordt de LG Wing dit jaar nog gepresenteerd.

(via)

LG G8X ThinQ beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 200 1000 € 31,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 33,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 4000 4000 € 34,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 39,50 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 5000 € 45,50 € 0,- Bekijken
Alle LG G8X ThinQ aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden