Vergelijk 1.984.839 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG Velvet gelanceerd met 5G-processor, stevig prijskaartje

Nieuws LG Velvet gelanceerd met 5G-processor, stevig prijskaartje
Door ,

De LG Velvet lag bij wijze van al op straat, toch heeft LG het toestel natuurlijk nog een officiële lancering gegeven. Niet met al teveel bombarie, maar dat is met een reden. Het toestel is namelijk nog niet buiten het vaderland verkrijgbaar.

LG heeft zelf al veel losgelaten over de LG Velvet in de aanloop richting de presentatie van het toestel. Sterker nog, eigenlijk heeft LG alles al losgelaten over de LG Velvet voor de aankondiging. In de weken, of eigenlijk maanden, voordat de LG Velvet het toneel op mocht liet LG weten welke processor er in het toestel zou draaien, hoe het eruit zou gaan zien en welke accessoires met het toestel zouden gaan werken

Nu is de smartphone met de gladde naam dan eindelijk officieel aangekondigd. Zoas LG beloofde draait er een Snapdragon 765 in het toestel, voorzien van een 5G-modem. Qua prestaties is dat een prima processor, al tikt deze niet zo hard als andere processoren. De Velvet heeft maar liefst 8GB werkgeheugen en 128GB opslaggeheugen. De grote hoeveelheid werkgeheugen maakt multitasken een droom. De camera's van de Velvet kennen we en die maken mooie plaatjes, maar we hebben het nog niet gehad over het prijskaartje van de LG Velvet.

Fluwelen prijsje

Vooralsnog is het nog niet duidelijk of het toestel ook naar Nederland toekomt maar dat zullen we in de gaten houden. De LG Velvet wordt in eerste instantie alleen in Zuid-Korea gelanceerd tegen een fenomenale prijs. Omgerekend vraagt LG ongeveer 700 euro voor de LG Velvet. Dat is zeer waarschijnlijk voor de variant met het Dual Screen inbegrepen, maar is nog steeds stevig. Je kunt daar een flink toestel voor kopen, of dezelfde prestaties krijgen voor minder. Wellicht krijgt het toestel in Nederland een lagere prijs vanwege belastingverschillen.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden