Vergelijk 1.984.839 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Google Pixel 4a foto's gelekt'

Nieuws 'Google Pixel 4a foto's gelekt'
Door ,

Ten tijden van corona is er veel onzeker. Dat Google de Pixel 4a gaat presenteren deze maand lijkt echter vrij zeker. Het voordeligere toestel van Google lekt al steeds verder uit, nu zijn ook de foto's die met het toestel gemaakt zijn naar buiten gebracht.

Een tijdje terug verschenen er al video's van de vermoedde Google Pixel 4a online. Een Spaanstalig YouTube-kanaal deelde in maart al een hands-on van de Pixel 4a, een toestel dat later deze maand waarschijnlijk officieel bekendgemaakt zal worden. We hadden dus al beelden van de Pixel 4a, maar nog geen beelden van de Pixel 4a. Dat wil zeggen, we hadden nog geen informatie over de camerakwaliteiten van het toestel. Hetzelfde YouTube-kanaal heeft nu ook foto's online gezet die met de Pixel 4a gemaakt zouden zijn.

kujy kjc jkhgc jhv jhv

Het is niet helemaal te zien onder welke omstandigheden de foto's precies zijn genomen, waardoor een inschatting over de kleurweergave lastig te maken is. Wel zijn de foto's bijzonder scherp. Dat zijn we van Google wel gewend, zowel bij de toptoestellen als bij de wat minder dure telefoons. Op een paar van de foto's is gebruik gemaakt van een scherptediepte-effect, of bokeh, en dat ziet er nog niet helemaal perfect uit waardoor we vermoeden dat dit via software is gedaan. Al met al ziet het er goed uit.

'Google Pixel 4a duikt op in het echt'

'Google Pixel 4a duikt op in het echt'

9 mrt 2020 - We komen steeds dichter bij de lancering van de Google Pixel 4a en dat betekent dat er ook steeds meer begint uit te lekken over het toestel. Qua specificaties zijn we nog niet zo ver, maar qua beeldmateriaal zitten we geramd.

Wat kunnen we verwachten?

Er is nog niets bevestigd over de Pixel 4a, maar een aantal dingen lijken wel zeker te zijn. Het toestel zou draaien op een Snapdragon 730-processor van Qualcomm, gesteund door 6GB werkgeheugen, minimaal 64GB opslaggeheugen en een accu met een capaciteit van 3040 mAh. Aan de voorkant zouden er een 5,8 inch beeldscherm te zien zijn met oledtechnologie. Op 22 mei lijkt er een officiële presentatie te komen, dan zullen we de details bevestigd krijgen en ook een prijskaartje. Nu Apple haar iPhone SE (2020) zeer competitief in de markt heeft gezet zou het kunnen dat Google ook een vriendelijker prijsje zal hanteren.

(via)

Google Pixel 4 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 200 1000 € 30,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 34,50 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 7000 7000 € 35,50 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd onbeperkt 40000 € 42,00 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd onbeperkt 2147483647 € 44,00 € 17,00 Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 5000 € 40,50 € 0,- Bekijken
Alle Google Pixel 4 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden