Vergelijk 2.502.736 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'LG Velvet krijgt afneembaar tweede scherm'

Nieuws 'LG Velvet krijgt afneembaar tweede scherm'
Door ,

LG is opnieuw begonnen met de smartphonenamen en met de ontwerptaal. Echter houdt het bedrijf ook wat dingen vast. Zo blijft het Dual Screen-accessoire een favoriet van de fabrikant.

We kennen het trucje al sinds de LG G8X Dual Screen en toch is het het vermelden waard. De aanstaande LG Velvet zal ook verkrijgbaar zijn met een tweede, afneembaar scherm. De Velvet kun je dan als een reguliere smartphone gebruiken of in het schermhoesje plaatsen om een tweede scherm erbij te krijgen met exact dezelfde afmetingen en resolutie als het scherm op de Velvet zelf. Als we LG zo goed kennen als we denken dan is het tweede scherm als bundel bij het toestel verkrijgbaar, wat nog niet duidelijk is, is of de Velvet ook los te koop zal zijn.

Dat de LG Velvet kan worden voorzien van een Dual Screen brengt echter een andere vraag aan het licht; waar blijft LG's eerste smartphone met een flexibel scherm? LG maakt al jaren schermen voor haar eigen toestellen, maar ook voor andere smartphonefabrikanten. De geruchten gaan al een hele tijd over het onderzoek dat LG steekt in haar eigen opvouwbare schermen, maar waarom hebben we dat nog niet voorbij zien komen nu er inmiddels een handjevol smartphones op de markt zijn met buigbare displays?

Wat weten we al?

Daar zullen we nog even op moeten wachten. Waar we niet of nauwelijks op hoeven te wachten zijn de specificaties van de LG Velvet. LG laat zelf namelijk steeds meer los over de LG Velvet. Zo weten we nu dat het toestel een 6,8 inch beelddiagonaal krijgt. De Velvet wordt voorzien van een Snapdragon 765G-processor. Daarmee is de Velvet min of meer een middenklasse-smartphone die wel in staat is om verbinding te maken met 5G-netwerken. Op 7 mei presenteert LG de Velvet officieel, al vragen we ons af of er dan nog geheimen zijn.

(via)

LG G8X ThinQ beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 2000 € 30,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 32,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd onbeperkt 40000 € 43,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 4000 4000 € 34,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 37,00 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 5000 € 42,50 € 0,- Bekijken
Alle LG G8X ThinQ aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden