Vergelijk 2.522.640 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'LG Velvet wordt op 7 mei gepresenteerd'

Nieuws 'LG Velvet wordt op 7 mei gepresenteerd'
Door ,

LG heeft zelf de Velvet al laten zien, maar echt veel weten we er nog niet van. Nog een paar weekjes wachten en dan zal de fabrikant meer bekend maken over het toestel.

LG is opnieuw begonnen met de ontwerptaal van haar telefoons en ook de namen lijken te gaan veranderen. Na toestellen als de G8, Q60 en K50s lijkt het erop dat LG haar smartphones voortaan een 'echte' naam gaat geven. Zo staat het Zuid-Koreaanse bedrijf op het punt om een nieuw toestel te lanceren; de LG Velvet. Ondanks wat de naam doet vermoeden wordt de smartphone niet voorzien van een fluwelen behuizing. Wel lijkt het erop dat het uiterlijk oogstrelend zal zijn.

Dat weten we op twee manieren. Ten eerste zijn er al meerdere lekken naar buiten gekomen met renders en lijstjes met specificaties. Belangrijker nog; LG heeft zelf een filmpje naar buiten gebracht waar het toestel van alle kanten wordt getoond. In dat filmpje zien we de drie camera's op de achterkant en wordt ook verklapt dat er een Snapdragon 765-chipset in komt. Dat is niet de allersnelste processor, maar deze ondersteunt wel verbinding met 5G-netwerken.

LG Velvet wordt getoond als competente middenklasser

LG Velvet wordt getoond als competente middenklasser

21 apr 2020 - De LG Velvet lijkt een interessant toestel te gaan worden. Die verwachting hadden we al, maar nu zijn er ook beelden van het toestel naar buiten gebracht. Door LG zelf nota bene.

Volgende maand

Nog heel even wachten en dan weten we meer over de LG Velvet. Sterker nog, dan weten we alles over de LG Velvet. Op 7 mei zal LG via livestream de hele dunne doeken van de Velvet afhalen en aan de wereld tonen in meer detail. We stellen toch voor om erover te lezen na de presentatie dan de presentatie te bekijken, deze zal namelijk waarschijnlijk plaats vinden om 3 uu 's nachts Nederlandse tijd. Waar we ook naar uitkijken is om te horen wat het toestel mag gaan kosten en wanneer we het in Nederland kunnen verwachten.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden