Vergelijk 2.563.016 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG Velvet wordt getoond als competente middenklasser

Nieuws LG Velvet wordt getoond als competente middenklasser
Door ,

De LG Velvet lijkt een interessant toestel te gaan worden. Die verwachting hadden we al, maar nu zijn er ook beelden van het toestel naar buiten gebracht. Door LG zelf nota bene.

We hebben al een tijdje niets echt vernieuwends gezien van LG, een bedrijf dat er juist om bekend stond dat iedere generatie iets unieks bracht. Zo was de LG G6 het eerste toestel met een snelle processor en een 18:9-beeldverhouding in één. LG heeft voor zichzelf bepaald dat het even anders moet. De Zuid-Koeraanse techgigant is helemaal opnieuw begonnen met het smartphone-ontwerp. Dat wil niet zeggen dat we ineens met kubusvormige telefoons gaan rondlopen, maar dat de ontwerptaal, zoals dat heet, even opnieuw vertaald is.

LG laat in een eigen filmpje zien hoe hun nieuwe telefoon, de LG Velvet, eruit komt te zien. We zien renders van het toestel in vier verschillende kleuren, allen glimmend. De Velvet krijgt drie cameralenzen op de achterkant en een regendruppelnotch op de voorkant. De camera's zitten op een rijtje in de linkerbovenhoek, maar in tegenstelling tot de telefoons van concurrenten krijgt de Velvet geen camerabult. De camera's lijken op de renders egaal te zijn verwerkt in de behuizing waardoor er niets uitsteekt aan het toestel.

Machtige middenklasser

Ook is bekend gemaakt welke processor er in de LG Velvet mag gaan tikken. Het gaat niet om de Snapdragon 865 van Qualcomm maar om de Snapdragon 765. Daarmee wordt duidelijk dat de Velvet geen ultieme topper zal worden maar ook zeker geen budgettoestel. Wel krijgt de Velvet de mogelijkheid om met 5G-netwerken te verbinden, er vanuitgaand dat de masten het overleven. Hoe dan ook zal de LG Velvet een interessant toestel worden. Het lijkt erop dat we op 15 mei een officiële onthulling kunnen verwachten.

(via)

LG G8X ThinQ beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 2000 € 30,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 32,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd onbeperkt 40000 € 43,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 4000 4000 € 34,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 37,00 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 5000 € 42,50 € 0,- Bekijken
Alle LG G8X ThinQ aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden