Vergelijk 2.563.016 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'WhatsApp-beeldbellen kan snel met meer deelnemers'

Nieuws 'WhatsApp-beeldbellen kan snel met meer deelnemers'
Door ,

Ben je het een beetje beu dat je niet je hele familie of vriendengroep tegelijkertijd via WhatsApp in beeld kunt krijgen? Wijk je steeds uit naar andere apps die de helft van de groep liever niet installeert? Dan komt WhatsApp binnenkort met een oplossing voor je.

Het is op het moment van schrijven al mogelijk om met meer dan één andere deelnemer te beeldbellen via WhatsApp. Toch is het aantal nu nog beperkt tot vier deelnemers totaal. In tijden van corona en videochats heeft WhatsApp daarom de knoop doorgehakt en wordt het binnenkort mogelijk om met nog meer mensen te beeldbellen. We hopen overigens wel dat je een grote smartphone hebt als je dit wil gaan doen, met meer dan vier mensen beeldbellen op de iPhone SE (2020) wordt misschien een beetje krap.

Al best een tijdje kun je met meerdere deelnemers tegelijkertijd videobellen. Mocht je niet weten hoe je dat op gang brengt, dan kun je dar hieronder lezen. Uit de code van de beta-versie van WhatsApp is duidelijk geworden dat de limiet binnenkort omhoog gaat. Waar deze limiet op wordt ingesteld is nog niet duidelijk geworden. WhatsApp zou met deze update achter andere beeldbel-apps aangaan. Google Duo heeft bijvoorbeeld ook recent de limiet omhoog gegooid.

Beeldbellen met groepen in WhatsApp

Beeldbellen met groepen in WhatsApp

31 jul 2018 - Beeldbellen is gigantisch fantastisch. Daarmee krijg je toch altijd net wat meer gezegd dan met tekst of spraak alleen. Gelukkig kan het vanaf nu ook met meerdere personen tegelijkertijd.

Met zijn allen

Met het recente nieuws dat WhatsApp binnenkort ook op meerdere apparaten tegelijkertijd kan worden gebruikt lijkt het erop dat er een stevige update aan zit te komen voor WhatsApp. Als je WhatsApp op je iPad of Android-tablet kunt gaan gebruiken naast je smartphone dan wordt het nog interessanter om met grotere groepen te gaan beeldbellen. Wellicht wordt het zelfs mogelijk om vanuit een groepsgesprek alle deelnemers tegelijkertijd op te roepen voor een videogesprek.

(via)

Apple iPhone SE (2020) beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Vodafone 24 mnd 150 2000 € 25,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 26,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 27,00 € 0,- Bekijken
Ben 24 mnd 100 6000 € 28,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd onbeperkt 1000 € 31,00 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd 150 2000 € 36,00 € 0,- Bekijken
Alle Apple iPhone SE (2020) aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden