Vergelijk 2.807.970 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Google I/O gaat niet door vanwege coronavirus

Nieuws Google I/O gaat niet door vanwege coronavirus
Door ,

Iedereen mag thuisblijven dit jaar. Van links naar rechts worden alle beurzen en evenementen geschrapt door fabrikanten. Ook Google I/O wordt halverwege dit jaar geannuleerd.

De volgende beurs is afgezegd. Na onder andere het MWC, GDC, Intel Labs Day en GTC schrapt ook Google haar aanstaande Google I/O-evenement. De reden voor al deze annuleringen mag inmiddels wel duidelijk zijn; het coronavirus. Dat wil zeggen dat bedrijven niet willen bijdragen aan de verdere verspreiding van het coronavirus door pers en andere gasten uit verschillende werelddelen naar hun evenementen toe te trekken.

Tijdens Google I/O, dat van 12 tot 14 mei gepland stond, zouden meerdere dingen aangekondigd worden. Onder andere een kleinere versie van de Google Pixel 4, de Pixel 4a, zou aangekondigd worden. Ook zou er naar verwachting meer gedeeld worden over Android 11, de nieuwe versie van het besturingssysteem. Wat nu het plan is, is nog niet helemaal duidelijk. Het lijkt erop dat Google de presentatie online zal gaan organiseren. Binnenkort hopen we daar meer over te horen.

Kleine klapper

De Pixel 4a zal naar verwachting wat minder krachtig worden dan de Pixel 4 en Pixel 4 XL en worden uitgerust met een Snapdragon 730-processor en minimaal 64GB opslaggeheugen. De Pixel 4a zal nog niet klaar zijn voor het 5G-tijdperk, maar daar moeten we in Nederland hoe dan ook nog even op wachten. Hoewel de Pixel 4a een paar functies en fratsen moet missen in vergelijking tot de grote broers, lijkt het toestel wel een 3,5mm-aansluiting te krijgen voor je hoofdtelefoon.

(via)

Google Pixel 4 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 500 € 30,50 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 32,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 33,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd onbeperkt 40000 € 43,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 39,00 € 0,- Bekijken
Alle Google Pixel 4 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden