Vergelijk 3.026.198 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Galaxy Fold 2 krijgt nieuwe naam, S11 krijgt 120Hz-scherm'

Nieuws 'Galaxy Fold 2 krijgt nieuwe naam, S11 krijgt 120Hz-scherm'
Door ,

Je kunt je weekend ingaan met een lading Samsung-nieuws bij GSMinfo.nl. Niet alleen is de naam van het nieuwe opvouwbare toestel naar buiten gekomen, ook lijkt er meer duidelijk te zijn over de specificaties van de Galaxy S11.

Zoals gezegd zijn er meerdere dingen naar buiten gekomen over Samsungs aanstaande toestellen. Laten we flexibel zijn en beginnen bij het meest vouwbare nieuws. Samsung heeft al laten weten dat ze bezig zijn met een nieuw opvouwbaar toestel. Dit toestel opent en sluit zich als een oldskool klaptelefoon maar in plaats van een klassiek T9-toetsenbord is de gehele 'binnenkant' van het toestel een buigbaar oledpaneel, net als bij de Motorola RAZR het geval is. Dit toestel kreeg de codenaam 'Bloom' binnen Samsung maar het lijkt er nu op dat dat ook de definitieve naam van het toestel zal worden.

Ook is er meer nieuws naar buiten gekomen over de Samsung Galaxy S11. Al zijn we er stiekem van overtuigd dat het toestel de Galaxy S20 zal gaan heten. Eerder ging het al over het beeldscherm van het toestel, al ging het toen over de resolutie van het display. Nu gaat het gerucht dat het beeldscherm een verversingssnelheid krijgt van 120Hz. Dat wil zeggen dat het beeld zich 120 keer per seconde opnieuw ververst. Dat levert een bijzonder soepele gebruikservaring op, zowel tijdens games als tijdens het scrollen door de menu's.

Samsung 2020

Van de Galaxy S11, danwel S20, vindt de presentatie plaats op 11 februari aanstaande. Dan zullen we van alle geruchten weten of ze kloppen en de rest kan dan de prullenmand in. Naar verwachting laat Samsung tijdens hetzelfde evenement ook meer weten over de Samsung Galaxy Bloom, maar of het dan specificaties zijn, afbeeldingen of de naam dat is nog niet duidelijk. We houden het in de gaten.

(via)

Samsung Galaxy Fold beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Vodafone 24 mnd onbeperkt 40000 € 55,00 € 1.006,00 Bekijken
Tele2 24 mnd onbeperkt 2147483647 € 60,00 € 1.017,00 Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 7000 7000 € 36,50 € 1.331,00 Bekijken
Alle Samsung Galaxy Fold aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden