Vergelijk 3.072.124 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

OnePlus verstuurt OnePlus Concept One teaser

Nieuws OnePlus verstuurt OnePlus Concept One teaser
Door ,

OnePlus gaat binnenkort laten zien waar ze mee bezig zijn op CES in Las Vegas. Er wordt geen daadwerkelijke telefoon onthuld. Ondanks dat zijn we zeer geïnteresseerd in de verrassing van OnePlus.

Dat Oneplus bezig is met een concept-smartphone is geen geheim. Dat heeft het bedrijf namelijk zelf kenbaar gemaakt. Een concept telefoon is een toestel dat aangeeft waar een bedrijf met haar onwerptaal heen wil. Doorgaans blijven dit soort concepten achter gesloten deuren, onder andere omdat de concepten niet worden gemaakt om in productie te worden genomen. Voordat een toestel in productie wordt genomen komen er doorgaans tientallen concepten voorbij op de tekentafel.

De OnePlus Concept One gaat het concepttoestel heten. Dat is niet al te creatief, maar dat hoeft in de ontwerpfase ook nooit. Van dit toestel zijn nu afbeeldingen en een teaser naar buiten gebracht. Op de beelden is nog niet heel veel van het toestel te zien, maar anders zou het ook geen teaser zijn. Wat we in ieder geval zien is een profielenschakelaar, een vaste waarde op OnePlus telefoons.

OnePlus Concept

OnePlus Concept One

Op de achterkant van de OnePlus Concept One zien we drie camera's verschijnen boven het OnePlus-logo. Verder zien we een patroon op de achterkant dat een beetje doet denken aan de lijnen op een racewagen. OnePlus is al een aantal jaren gepartnerd met autofabrikant McLaren, bekend om diens sportieve auto's. Wellicht dat we een sportief ontwerp gaan zien op de OnePlus Concept One.

OnePlus 7T beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 1500 € 29,50 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 7000 7000 € 32,50 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd onbeperkt 40000 € 36,00 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd onbeperkt 2147483647 € 44,00 € 14,00 Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 34,00 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 2000 € 36,00 € 0,- Bekijken
Alle OnePlus 7T aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden