Vergelijk 2.027.879 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy Fold vanaf januari in Nederland

Nieuws Samsung Galaxy Fold vanaf januari in Nederland
Door ,

Kun je echt niet wachten om je smartphone dicht te kunnen vouwen als een boek? Of je tablet open te klappen als een boek? Dan zul je toch nog heel even moeten wachten, maar niet zo lang als gedacht.

De kiepertelefoon van Samsung komt vanaf januari naar Nederland toe. Samsungs Galaxy Fold-toestel heeft dit jaar al veel furore gemaakt maar was tot nu toe slechts beperkt beschikbaar. Vooral in Zuid-Korea, de bakermat van Samsung, is de Fold verkocht. Het lijkt erop dat Samsung in steeds meer landen het toestel lanceert. Samsung heeft nu zelf aangegeven dat de Fold ook in Nederland in de verkoop gaat.

Dat gebeurt in Nederland vanaf 10 januari. Dan krijgen de consumenten die het toestel pre-orderen, of voorbestellen. De pre-order datum staat op 20 december. Dat wil zeggen dat je vanaf komende vrijdag alvast de Samsung Galaxy Fold kunt bestellen om zo snel mogelijk met het toestel aan de slag te kunnen in het nieuwe jaar. Hoeveel toestellen er beschikbaar worden gesteld voor deze pre-order periode is niet duidelijk.

Vouwen maar!

Het bijzondere aan de Galaxy Fold is uiteraard dat je de smartphone kan opvouwen om zo makkelijker in je zak of tas te passen. Of is het bijzondere dat je je telefoon uit kunt klappen om zo overal een tablet bij je te hebben? Wat hoe dan ook bijzonder is, is de prijs. Voor maar liefst 2020 euro kun je aan de slag met het toestel. Deze feestelijke prijs heeft ongetwijfeld met het aanstaande jaartal van doen, maar het valt niet te ontkennen dat je behoorlijk wat duiten kwijt bent voor het toestel. Eerlijk is eerijk; dan heb je ook wel iets bijzonders in huis.

Samsung Galaxy Fold beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 56,50 € 163,00 Bekijken
Vodafone 24 mnd onbeperkt 40000 € 58,00 € 255,00 Bekijken
Tele2 24 mnd onbeperkt 2147483647 € 60,00 € 265,00 Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 7000 7000 € 36,50 € 580,00 Bekijken
Alle Samsung Galaxy Fold aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden