Vergelijk 2.876.600 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Apple iPhones gaan snoerloos verder'

Nieuws 'Apple iPhones gaan snoerloos verder'
Door ,

DGeen gedoe meer met oplaadblokken, kabelbreuken en het vinden van de juiste aansluiting. Apple gaat van de kabel af. Zo lijkt het althans,

De geruchten begonnen al een beetje te ontstaan toen Apple besloot om de hoofdtelefoonaansluiting in diens iPhones weg te laten, maar nu lijkt het er steeds meer op dat de geruchten van toen werkelijkheid worden. Zowel de iPhone als de Apple Watch is draadloos oplaadbaar, en het synchroniseren van gegevens gaat vrijwel altijd via de cloud. Waarom zou je eigenlijk nog een oplaadpoort op je toestel nodig hebben?

Dat laatste zou Apple denken volgens Apple-volger Ming-Chi Kuo. Volgens de doorgaans goed geïnformeerde lekker omtrent alles dat met Apple te maken heeft, is Apple van plan om de iPhones die in het jaar 2021 worden gepresenteerd niet meer te voorzien van externe aansluitingen. Dat wil zeggen dat je geen opladers en ook geen oortjes meer op de toestellen aan zou kunnen sluiten. Opladen gaat via Qi-Wireless Charging en het afspelen van muziek gaat via Bluetooth. Het delen van bestanden zou dan via óf de Bluetooth-chip óf via Wi-Fi gaan.

Draadloos opladen: hoe werkt dat eigenlijk?

Draadloos opladen: hoe werkt dat eigenlijk?

27 aug 2018 - Steeds vaker verschijnen er smartphones die je draadloos kunt opladen. Maar hoe werkt dat eigenlijk? Welke techniek ligt hier aan ten grondslag? Wat zijn de voor- en nadelen van wireless charging? En welke accessoires vind je momenteel op de markt? Al deze vragen beantwoorden we in dit artikel.

Snelladen, ho maar

Het klinkt misschien als een vreemde gedachte, maar eigenlijk is het niet zo gek. Apple is zeker gek genoeg om ervoor te gaan. Wat wel jammer is, is dat het draadloos opladen van een iPhone lang niet snel gaat als het opladen via de kabel. Daarnaast gaat er ook nogal wat energie ongebruikt bij het draadloos opladen, dus echt zuinig is het ook niet. Dat gezegd hebbende wordt er wel continu onderzoek gedaan om draadloos opladen sneller en zuiniger te maken. Wie weet heeft Apple over twee jaar het geheim ontdekt. Hopelijk wordt het ook nog mogelijk om je telefoon in de auto op te laden onderweg naar een vergadering.

(via)

Apple iPhone 11 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Tele2 24 mnd 200 1000 € 39,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd onbeperkt 40000 € 46,00 € 0,- Bekijken
Ben 24 mnd 100 2000 € 32,00 € 119,00 Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 7000 7000 € 36,50 € 126,00 Bekijken
T-Mobile 12 mnd onbeperkt 2147483647 € 70,00 € 193,00 Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 5000 € 47,50 € 24,00 Bekijken
Alle Apple iPhone 11 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden