Vergelijk 2.953.017 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Samsung Galaxy S11 Plus renders opgedoken met flinke groei'

Nieuws 'Samsung Galaxy S11 Plus renders opgedoken met flinke groei'
Door ,

Maanden voor de presentatie is het al een drukke bedoening rondom de S11-toestellen van Samsung. Na de kleinere varianten zijn nu ook renders van de Galaxy S11 Plus naar buiten gekomen.

De Samsung Galaxy S10 Plus, of S10+, was al geen klein toestel. De S10 Plus heeft een schermdiagonaal van 6,4 inch en op de achterkant zitten drie camerasensoren. Volgens een paar renders van de Galaxy S11 Plus gaat Samsung daar nog een flinke karrenvracht bovenop doen, geen klein schepje dus.Volgens de renders zou de Galaxy S11 Plus namelijk een schermdiagonaal krijgen van maar liefst 6,9 inch. Daarmee zou de topper van Samsung een groter scherm krijgen dan de Galaxy Note 10 Plus; een toestel dat bekend staat om het grote scherm.

S11

Naast het fenomenaal grote scherm zou de S11 Plus ook op het front van fotografie een flinke stap vooruit gaan. Daarmee bedoelen we niet dat de S10 Plus slechte foto's maakt. Sterker nog, de S10 Plus staat nog steeds in het rijtje van toestellen met de beste cameraprestaties. Toch lijkt het erop dat Samsung met een uitbreiding komt van 3 naar 5 camerasensoren. Dan hebben we het overigens niet over 5 camera's met lage resoluties. Als hoofdcamera is de verwachting dat de S11-toestellen beschikken over een 108-megapixelcamera die samen met Xiaomi is ontwikkeld. Geen kattenpis.

Volop speculatie

Zoals gebruikelijk is er volop speculatie rond de nieuwe toestellen in de S-serie van Samsung. Dat terwijl de toestellen pas over een paar maanden gepresenteerd zullen worden. De verwachtingen lopen ieder jaar weer hoog op voor deze toestellen en doorgaans wordt de kwaliteit van andere toestellen gemeten aan de prestaties van de S-toestellen. Dan is het natuurlijk ook niet zo gek dat er reikhalzend naar details wordt uitgekeken. Voor de duidelijkheid, de bovenstaande afbeeldingen zijn geenszins definitief over wat Samsung aan het plannen is.

(via)

Samsung Galaxy S10 Plus beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Tele2 24 mnd 200 1000 € 37,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 40,50 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd onbeperkt 40000 € 48,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 7000 7000 € 36,50 € 81,00 Bekijken
Alle Samsung Galaxy S10 Plus aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden