Vergelijk 2.492.215 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Samsung Galaxy S11e renders gelekt'

Nieuws 'Samsung Galaxy S11e renders gelekt'
Door ,

Ben jij ook nu al zo benieuwd naar de nieuwe line-up van Samsungs S-toestellen? De eerste renders van de Galaxy S11e zijn nu te bewonderen.

Er wordt al weer fanatiek geroddeld over de volgende toppers van Samsung. De presentatie van de Samsung Galaxy S11-toestellen worden in februari verwacht en zoals gebruikelijk wordt er al vanaf ongeveer een halfjaar van tevorenbesproken hoe de toestellen er van buiten en van binnen uit gaan zien. De eerste renders van de Galaxy S11e rollen nu van de pers. Voor de duidelijkheid; dit zijn geen renders die door Samsung zelf worden gebruikt, maar renders die zijn samengesteld op basis van alle geruchten die tot op heden naar buiten zijn gekomen. Aan te raden dus om een korreltje zout bij de hand te houden.

Samsung Galaxy S11e

Op de renders is onder andere te zien dat Samsung vasthoudt aan het Infinity O-display dat we ook op de 2019-modellen voorbij hebben zien komen. Op de Galaxy S11e zit de selfiecamera echter in het midden aan de bovenkant van het scherm in plaats van in de rechter bovenhoek. Om het scherm heen zijn dunnere randen te zien dan op de Galaxy S10e. Verder is er aan de voorkant niet zo veel te ontdekken. Aan de zijkant van het toestel zou de vingerafdrukscanner ontbreken en dat lijkt aan te geven dat de Galaxy S11e over een in-screen vingerafdrukscanner zou gaan beschikken.

Camerageweld

Op de achterkant komt het grootste externe verschil met de Galaxy S10e. Bij de S10e bevindt zich midden op de achterkant een streep met daarin twee cameralenzen, een flitser en sensoren. Op de S11e wordt verwacht dat er een hele batterij aan camera's komt. Het zou gaan om drie daadwerkelijke camera's die gebruikt worden om foto's en filmpjes te schieten, twee sensoren om scherp te stellen en lichtomstandigheden te meten en tot slot een dubbele ledflitser. Eén van die camera's zou beschikken over een 108-megapixelsensor om super scherpe foto's mee te maken. Of deze voorspellingen uitkomen moeten we nog zien. We houden het in de gaten.

(via)

Samsung Galaxy S10e beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 200 1000 € 30,00 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 31,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 31,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 37,50 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd 150 5000 € 42,00 € 0,- Bekijken
Alle Samsung Galaxy S10e aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden