Vergelijk 2.460.796 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Samsung Galaxy A71 met 5G in de maak'

Nieuws 'Samsung Galaxy A71 met 5G in de maak'
Door , - 1 reactie

Ben je benieuwd naar de snelheid van 5G en WiFi 6, maar heb je geen zin om een duur toestel aan te schaffen? Dan komt Samsung binnenkort met een aantrekkelijk alternatief voor je.

Naast het nieuws dat de Galaxy S11-toestellen alledrie over een 5G-modem zulen beschikken lijkt het erop dat Samsung deze luxueuze upgrade ook in meerdere toestellen zal gaan plaatsen. De Galaxy A71 lijkt ook een 5G-modem te krijgen. Daarmee zou het toestel een relatief goedkoop toestel worden met 5G-functionaliteit. Daarnaast zou er nog meer in de behuizing schuilen dat tot sterke connectiviteit leidt.

Naast dat de Galaxy A71 zou gaan beschikken over een 5G-modem, om super snel mee te kunnen internetten onderweg, Zou er voor de Galaxy A71 ook een WiFi 6-chip in het toestel komen te zitten. Daarmee kun je ook thuis super snel internetten. De WiFi 6, of Wifi AX, chip zuigt allerlei WiFi signalen naar zich toe om zoveel mogelijk bandbreedte te gebruiken. Daarbij moeten we wel zeggen dat je router ook geschikt moet zijn om WiFi AX uit te zenden.

Galaxy A71

Wanneer we de Samsung Galaxy A71 kunnen verwachten is nog niet helemaal duidelijk. Het lijkt erop dat het sowieso 2020 zal gaan worden. Tot nu toe is op een Chinese website een toestel met het serienummer SM-A716B verschenen. Dat zou dan ook gaan om een Chinese variant van het toestel gaan. De wereldwijde versie krijgt naar verwachting het serienummer SM-A7160 krijgen. In dit toestel zou ook een Exynos 980-processor tikken. We gaan het in de gaten houden.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden