Vergelijk 2.380.786 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Apple rolt iOS 13.2.2-update uit, lost multitaskproblemen op

Nieuws Apple rolt iOS 13.2.2-update uit, lost multitaskproblemen op
Door ,

Apple heeft een update uitgerold voor iOS 13. Daarmee worden een aantal bekende en minder bekende problemen opgelost. Het meest opvallende probleem: de sinds iOS 13.2 haperende multitasking.

Apple is wereldwijd begonnen met het uitrollen van een update voor iOS 13, met versienummer 13.2.2. Met die update komt een lange lijst aan bugfixes mee. Zo verhelpt het een probleem dat een mobiele internetverbinding soms haperde, signaal verloor na een telefoongesprek en een paar problemen met externe accessoires. Het grootste probleem dat wordt opgelost is echter dat gebruikers kampten met afsluitende apps op het moment dat ze aan het multitasken waren.

Update lost problemen met multitasking op

Multitasken werkt normaal gesproken vlekkeloos op iOS, met simpele veegbewegingen onderaan het scherm. Sinds de update naar iOS 13, hebben sommige gebruikers er echter last van dat apps razendsnel afsluiten in de achtergrond. Dit agressieve app-management is wel goed voor de batterij, maar ook hinderlijk voor gebruikers die snel willen wisselen tussen apps.

Met de nieuwe patch is dat probleem in ieder geval opgelost. De update is per direct te downloaden op alle toestellen, nieuwer dan een iPhone 5S. Als je problemen hebt met multitasken of signaalverlies, is het aan te raden de update zo snel mogelijk te installeren.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden