Vergelijk 2.848.996 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG G8X komt volgende week naar Nederland met tweede scherm

Nieuws LG G8X komt volgende week naar Nederland met tweede scherm
Door ,

Kijk je er naar uit om je toestel open te vouwen op een feestje, maar zie je het niet zitten om het scherm zelf te buigen? Dan heeft LG de oplossing voor je.

LG heeft eerder al smartphones uitgebracht met een tweede beeldscherm boven het reguliere scherm zoals de LG X Screen. Toch heeft LG het over een heel andere boeg gegooid met de LG G8X. Net als eerder bij de LG V50 ThinQ het geval was, kun je op de G8X een tweede scherm aansluiten met behulp van een hoes. Dat tweede scherm ziet er exact uit als de G8X zelf. De G8X wordt via een usb-c-aansluiting in de hoes aangesloten op het tweede scherm.

De hoes klapt dicht en dan lijkt het net een smartphone die in een boekje zit, maar dan wat dikker. De software loopt soepel over naar het tweede scherm. Zowel het scherm van de G8X als het extra scherm in de hoes betreft een oled-paneel met een diagonaal van 6,4 inch. Het tweede scherm kan worden gebruikt als een gamepad om een spel op het andere display te besturen. Het scherm kan zelfs naar de achterkant van de G8X worden geklapt.

 

Het toestel wordt in Nederland standaard met het tweede scherm geleverd voor een prijs van 949 euro. Dat gebeurt vanaf 14 november aanstaande. De prijs van het toestel lijkt misschien aan de hoge kant, maar gezien je er een tweede scherm bijkrijgt valt de prijs wel mee. Of het toestel in combinatie met het scherm in de praktijk ook goed werken gaan we ontdekken. Binnenkort gaan we bij GSMinfo.nl aan de slag met het toestel.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden