Vergelijk 2.987.877 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung van plan 6 miljoen vouwtelefoons te verkopen volgend jaar

Nieuws Samsung van plan 6 miljoen vouwtelefoons te verkopen volgend jaar
Door ,

De klaptelefoon maakt zijn herintrede, en de leidende telefoon daarbij is de Samsung Galaxy Fold. Althans, als het aan Samsung ligt, want de Zuid-Koreaanse telefoonbouwer is van plan komend jaar 6 miljoen exemplaren van het toestel te verkopen.

De Samsung Galaxy Fold is het eerste echt vouwbare smartphone van een grote fabrikant, en dus zijn de ogen er allemaal op gericht. Slaat de nieuwe vormfactor aan? Zien consumenten de meerwaarde van zo'n ontwerp? Tot op heden heeft Samsung naar verluid van het vouwbare toestel een hallf miljoen exemplaren verkocht, maar de Zuid-Koreaanse telefoongigant heeft voor het volgende jaar nog veel ambitieuzere plannen.

Nieuw verkoopdoel

Samsung verstrekt zelf geen gegevens over hoeveelheden geleverde telefoons of verkoopdoelen, maar toch lekt er van tijd tot tijd wat uit. Zo had men eerst het plan opgevat in 2020 maar liefst 10 miljoen vouwbare toestellen te verkopen, maar heeft men dat uiteindelijk bijgesteld naar een nog steeds ambitieuze 6 miljoen.

Galaxy Fold

Gezien de kwaliteit van het toestel is een verwachting 6 miljoen toestellen te verkopen nog niet eens zo gek, maar we verwachten wel dat Samsung dan wellicht de prijs van de Samsung Galaxy Fold wat naar beneden gaat bijstellen of een goedkopere versie van het toestel uit gaat brengen. Dat zou de algehele interesse in het toestel alleen maar verhogen.

 

(via)

Samsung Galaxy Fold beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Vodafone 24 mnd onbeperkt 40000 € 55,00 € 1.006,00 Bekijken
Tele2 24 mnd onbeperkt 2147483647 € 60,00 € 1.017,00 Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 7000 7000 € 36,50 € 1.331,00 Bekijken
Alle Samsung Galaxy Fold aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden