Vergelijk 2.717.337 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Motorola kondigt nieuwe RAZR aan op 13 november'

Nieuws 'Motorola kondigt nieuwe RAZR aan op 13 november'
Door ,

De Motorola RAZR was een iconische telefoon voor de opkomst van de smartphone. De klaptelefoon verdween dankzij de smartphone, maar nu zou hij weleens een revival kunnen gaan maken.

Een van de meest iconische telefoons aller tijden: de Motorola Razr. Of, volgens de officiële spelling, Motorola RAZR. Het klaptoestel was enorm futuristisch voor zijn tijd en werd het populairste toestel toen Motorola na een aantal jaar besloot de prijs te verlagen. Daarna gebruikte Motorola nog een paar keer de RAZR-naam, maar geen enkele keer kwam het qua populariteit in de buurt van de fameuze klaptelefoon. Tot nu wellicht, want er staat een nieuwe Razr op stapel. Dit keer wederom als clamshell.

Uitnodiging voor 13 november

Motorola mag dan overgenomen zijn door het Chinese Lenovo, dat betekent niet dat ze bij Motorola het verleden compleet zijn vergeten. Zo is er een uitnodiging voor een media-event op 13 november uitgelekt, waarin letterlijk staat: 'You're going to flip'. De rest van de tekst wijst ook op dat Lenovo van plan is het iconische design nieuw leven in te blazen.

Eerder lekte al uit dat Lenovo bezig was met een opvolger van de Motorola RAZR, maar toen was het nog niet meer dan een gerucht. Nu er een uiitnodiging is verschenen, is de release van de telefoon opeens aanzienlijk waarschijnlijker geworden. Beeldmateriaal is er vooralsnog niet, dus hoe het toestel eruit gaat zien moet je ons nog even schuldig blijven. Zodra er meer bekend is over deze neoklassieker, lees je dat uiteraard op GSMinfo.nl.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden