Vergelijk 2.007.939 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Google Pixel 4, 4 XL opnieuw gelekt voor lancering, drie kleuren bekend'

Nieuws 'Google Pixel 4, 4 XL opnieuw gelekt voor lancering, drie kleuren bekend'
Door ,

Vlak voordat Google zelf het doek van de nieuwe Pixels afhaalt, zijn de toestellen al te bewonderen op het internet. Nog even wachten en dan weten we zeker hoe het zit.

In het afgelopen weekend kwamen de Google Pixel 4 en Pixel 4 XL al online te staan bij de Canadese website van het Amerikaanse BestBuy. Die webpagina is inmiddels offline gehaald, maar in het Verenigd Koninkrijk hebben ze er nog een schepje bovenop gedaan. Naast dat er iets meer specificaties zijn gelekt zijn nu ook drie kleuren geopenbaard. De specificaties komen overeen met het eerdere lek en dat geeft kracht aan de betrouwbaarheid. Naast de verwachte zwarte en witte varianten, lijkt er ook weer een 'oranje' versie uit te komen.

aerh

Naast de eerder gelekte specificaties lijkt het nu te zijn bevestigd dat de Pixel 4 en Pixel 4 XL beschikken over 90Hz-schermen. Deze worden door Google omschreven als Smooth Display. Dat geldt dus zowel voor het 6,3 inch QHD+-paneel van de Pixel 4 XL als voor het kleinere 5,7 inch FHD+-display van de Pixel 4. Wat nieuw is in deze specificaties is dat de toestellen zullen beschikken over de mogelijkheid tot draadloos opladen. Er is geen vingerafdrukscanner te zien op het toestel en het lijkt er eigenlijk ook niet op dat deze zich achter het scherm bevindt. Dat zou betekenen dat Google op de Apple-tour gaat en uitsluitend Face unlock zal gebruiken.

Nog heel even geduld

We hoeven niet lang te wachten tot we weten of deze specificaties daadwerkelijk kloppen. Google organiseert namelijk vandaag de lancering van meerdere Google-producten. Zowel soft- als hardware wordt vandaag in New York aangekondigd om 16:00 Nederlandse tijd. Het zit er echter dik in dat wat er naar buiten is gekomen al het hele verhaal is. Google lijkt wederom niet van plan om haar Pixel-toestellen in Nederland uit te brengen. Via webshops zullen de toestellen nog wel te koop zijn, maar ze zullen duurder zijn dan wanneer je ze in Duitsland op pikt.

(via)

Google Pixel 4 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 200 1000 € 30,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 34,50 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 7000 7000 € 35,50 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd onbeperkt 40000 € 42,00 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd onbeperkt 2147483647 € 44,00 € 17,00 Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 5000 € 40,50 € 0,- Bekijken
Alle Google Pixel 4 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden