Vergelijk 2.551.629 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

ZTE Nubia Z20 krijgt wereldwijde lancering

Nieuws ZTE Nubia Z20 krijgt wereldwijde lancering
Door ,

Ben je op zoek naar een mogelijkheid om altijd naar je scherm te kijken? ZTE heeft de oplossing voor je. Je zult met dit toestel altijd naar het scherm kijken.

Heb je aan een enkel scherm op je smartphone nog niet genoeg? Dan heeft ZTE een oplossing voor je. Het Chinese merk heeft een smartphone gelanceerd die niet alleen aan de 'voorkant' een scherm heeft, maar achterop ook. Naast het 6,42 inch AMOLED-paneel op de voorkant, bevindt zich een 5,1 inch oled-display op de achterkant. We noemen het maar achterkant omdat daar ook de drie cameralenzen zich bevinden. Aan de voorkant van het toestel is niets dan scherm te zien, dus ook geen selfiecamera.

Er hoeft ook helemaal geen camera aan de voorkant te zitten om met dit toestel een selfie te maken. Wanneer je de camera instelt om een selfie te maken, kun je de Nubia Z20 omdraaien om zowel de camera's als het beeldscherm op de achterkent te gebruiken bij het maken van een selfie. Zoals gezegd heeft de Nubia Z20 drie lenzen achterop. Dit zijn een 48-, een 16- en een 8-megapixelcamera. Uiteraard beschikt één van de lenzen over een ultragroothoek zodat je iederee op de selfie kunt krijgen, of een mooie landschapsfoto kunt maken.

Belangrijkste specificaties van de ZTE Nubia Z20

  • 6,42 AMOLED-display voorop, 5,1 inch paneel op de achterkant
  • Snapdragon 855 Plus-processor
  • 48-, 16- en 8-megapixelcamera's op de achterkant
  • Accucapaciteit van 4000 mAh
  • Vingerafdrukscanners aan weerszijden van het toestel

De ZTE Nubia Z20 heeft zowel aan de linker- als aan de rechterkant van het toestel een vingerafdrukscanner. Dat is niet alleen handig voor linkshandigen in onze rechtshandige wereld. Het is ook handig wanneer je het scherm aan de achterkant wil gebruiken zonder het toestel eerst om te draaien om te ontgrendelen. De Nubia Z20 is binnenkort verkrijgbaar in Nederland, en je bent niet eens gigantisch veel kwijt. Voor dit toestel staat als adviesprijs slechts 549 euro.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden