Vergelijk 2.953.017 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

OnePlus 7T Pro aangekondigd

Nieuws OnePlus 7T Pro aangekondigd
Door ,

De OnePlus 7T Pro is vandaag in Londen officieel aangekondigd. Het toestel krijgt een geupdate chipset en verbeterde camera. Daarnaast komt er een speciale McLaren-editie uit met nog betere hardware.

Na de aankondiging van de OnePlus 7T vorige week, is het nu de beurt aan zijn grotere broertje, de OnePlus 7T Pro. Als klap op de vuurpijl komt er ook nog een speciale McLaren-editie, net als vorig jaar bij de OnePlus 6T-serie. Het gros van de aandacht ligt echter bij de 7T Pro, die het stokje overneemt van de OnePlus 7 Pro als highest-end smartphone uit de stallen van OnePlus.

De specificaties

Qua hardware wijkt de 7T Pro niet heel veel af van de OnePlus 7 Pro. Er zit een nieuwe chipset in: de Qualcomm Snapdragon 855 Plus. Dat is geen enorme stap omhoog ten opzichte van de toch al vlotte Snapdragon 855 in de 7 Pro. Nog steeds krijg je maximaal 256GB aan intern geheugen, dat wederom UFS 3.0-geheugen betreft. Geen straf, maar het snelheidsverschil met de OnePlus 7 Pro zal voor de gemiddelde gebruiker niet al te snel merkbaar zijn.

Het enige gebied naast chipset waar OnePlus stappen heeft gezet is de camera. Die was al goed op de 7 Pro maar krijgt bij de 7T Pro ook een nieuwe macrostand. Die wordt mede mogelijk gemaakt door de lasermeter die naast de camera is gezet. Die meet de afstand tot het te fotograferen object, wat macrofotografie aanzienlijk eenvoudiger maakt. Nadeel is wel dat de hoesjes van de 7T Pro en 7 Pro door de naast de camera geplaatste laser niet uitwisselbaar zijn.

De prijs

De OnePlus 7T Pro komt voor 759 euro op de markt en zal vanaf 17 oktober van dit jaar te bestellen zijn bij OnePlus of via diverse webwinkels. Er komt ook een pop-up store bij Hoog Catharijne in Utrecht waar de echte die-hard OnePlus-fans een 7T en 7T Pro aan kunnen schaffen, voordat hij officieel uitkomt. Dat is op 12 oktober, in de middag.

De McLaren

OnePlus kondigde ook een speciale variant van de OnePlus 7T Pro aan: de McLaren-edition. Wat betekent dat? Vooral een spannender design, uiteraard voorzien van McLaren-logo, een aangepaste softwareskin die McLaren ademt en een speciaal hoesje natuurlijk. Krijgt de McLaren ook een aangepaste prijs? Ja, dat zeker. Voor deze versie moet je 859 euro neertellen. Daarvoor krijg je een OnePlus 7T Pro met 12GB in plaats van 8GB werkgeheugen en een flitsend design.

OnePlus 7T Pro beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Tele2 24 mnd 200 1000 € 38,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 41,50 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd onbeperkt 40000 € 48,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 7000 7000 € 36,50 € 87,00 Bekijken
Ben 24 mnd 100 500 € 31,50 € 93,00 Bekijken
Alle OnePlus 7T Pro aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden