Telecomnieuws

Naast de scherpste aanbiedingen vind je bij Belsimpel ook het laatste telecomnieuws. Je vindt hier bijvoorbeeld updates over de nieuwste toestellen, accessoires, technologische doorbraken en de wildste speculaties. Wil je volledig op de hoogte zijn van alle nieuwtjes en de beste deals rondom telefoons, abonnementen en accessoires? Neem dan een kijkje, zodat je precies vindt wat bij je past!

Het Nationaal Groeifonds kent Gomibo Platforms, Odido, en Hansen Technologies Subsidie toe voor baanbrekend 6G-project

Donderdag 22 februari 2024

Provider Odido, Hansen Technologies, TNO en de Gomibo Group delen met trots mee dat ze zijn geselecteerd voor een subsidie van het Nationaal Groeifonds. De bedrijven hebben de handen ineen geslagen in een baanbrekend project dat is gericht op het introduceren van 6G in Nederland en Europa. Het project maakt deel uit van het Future Network Services (FNS) programma. Dit initiatief heeft recent ruim 61 miljoen aan subsidie mogen ontvangen van het Nationaal Groeifonds, dat door het kabinet is ingesteld om bedrijven te ondersteunen die bijdragen aan een duurzaam verdienvermogen van Nederland.

Lees verder...

Samsung introduceert: De Galaxy S24, S24 Plus en S24 Ultra

Dinsdag 23 januari 2024

Vanaf vandaag is de nieuwe Samsung Galaxy S24 Series direct uit voorraad leverbaar bij Belsimpel! Deze series omvat de Galaxy S24S24 Plus en de S24 Ultra, elk met hun eigen unieke eigenschappen en geavanceerde design. Samsung belooft bij de nieuwe S24 Series dat alle toestellen zeven keer Android OS updates krijgen en dat de toestellen zeven jaar lang beveiligingsupdates ontvangen van Samsung, wel zo duurzaam! Ook introduceert Samsung Galaxy AI. Ben je geïntresseerd in de nieuwe S24 series? Lees dan gauw verder!

Lees verder...

We zijn weer los met de Bizarre Belsimpel Dagen!

Maandag 22 januari 2024

Het is weer zover: de Bizarre Belsimpel Dagen zijn begonnen! Duik in bizarre deals met spectaculaire kortingen op geselecteerde telefoons, accessoires en abonnementen vanaf maandag 22 januari tot en met zondag 4 februari. Alle deals zijn overzichtelijk te vinden op de Bizarre Belsimpel Dagen-pagina. Hieronder hebben we de meest opvallende aanbiedingen voor je op een rijtje gezet!

 

Lees verder...

Samsung introduceert: De Galaxy S24, S24 Plus en S24 Ultra

Woensdag 17 januari 2024, 19.00 uur

Samsung presenteert vandaag de nieuwste Samsung Galaxy S24 Serie bij Belsimpel. Deze serie omvat de Galaxy S24, S24 Plus en de S24 Ultra, elk met hun eigen unieke eigenschappen en geavanceerde design. Samsung belooft bij de nieuwe S24 Serie dat alle toestellen 7 keer Android OS updates krijgen en dat de toestellen 7 jaar lang beveiligingsupdates ontvangen van Samsung, wel zo duurzaam! Ook introduceert Samsung Galaxy AI. Ben je benieuwd naar deze nieuwe functies? Lees dan gauw verder!

Lees verder...

Samsung's volgende stap: wat we kunnen verwachten

Woensdag 3 januari 2024

Naarmate het nieuwe jaar vordert, groeit de nieuwsgierigheid naar wat Samsung mogelijk in petto heeft na de indrukwekkende Galaxy S23 serie. Hoewel het onzeker blijft of op 17 januari een opvolger zal verschijnen, is het interessant om de geruchten die rondgaan te verkennen en deze te vergelijken met de huidige S23-modellen. 

Wil je op de hoogte gehouden worden rondom alle ontwikkelingen van Samsung Unpacked? Schrijf je dan in op de geruchtenpagina om op de hoogte gehouden te worden! Dan maak je kans op een Harman Kardon speakers t.w.v. €256,-

Lees verder...

Cadeautips van Belsimpel voor Sinterklaas

Dinsdag 28 november 2023, 09.00 uur

November is alweer bijna afgelopen, en dat betekent dat het weer tijd is voor grote inkopen!

Lees verder...

Sla je slag en profiteer alleen vandaag van Cyber Monday deals!

Maandag 27 november 2023

Na Black Friday, volgt altijd direct Cyber Monday! Deze dag is vanuit Amerika komen aanwaaien, en is altijd de eerste maandag na Thanksgiving. Cyber Monday wordt altijd gezien als de start van de actie- en kortingsweken voor kerst, en de dag staat bekend als een dag vol kortingen en mooie aanbiedingen. Hier doen wij uiteraard ook aan mee! Vandaag, 27 november, profiteer je dus nog één extra dag van scherpe aanbiedingen en mooie prijzen! Dus of je nou op zoek bent naar een telefoon in combinatie met abonnement, accessoires als smartwatches en oortjes of een tablet, check dan snel onze actiepagina en sla je slag.

Lees verder...

Sla je slag tijdens Black Friday bij Belsimpel!

Donderdag 9 november 2023

Het is weer half november en dat betekent: Black Friday! Van maandag 13 t/m zondag 26 november profiteer je van extreem hoge kortingen op producten die je niet wilt missen. Benieuwd naar welke deals we voor je in petto hebben? Je vindt ze allemaal op onze Black Friday-pagina. Of je nou op zoek bent naar een telefoon in combinatie met abonnement, accessoires als smartwatches en oortjes of een tablet, tijdens Black Friday vind je altijd een product dat bij je past met meer korting dan de rest van het jaar. Sla daarom nu je slag, want op = op!

 

Lees verder...

Google presenteert: De nieuwe Google Pixel 8, Pixel 8 Pro en Pixel Watch 2

Woensdag 4 oktober 2023

Op 4 oktober 2023 om 16:30 heeft Google de nieuwe Google Pixel 8 serie aangekondigd! De nieuwe modellen in de Pixel serie van Google hebben onder andere een nieuw design, vernieuwde AI-functies, verbeterde camera's en een grotere batterij gekregen. Daarnaast heeft Google ook de nieuwe Google Pixel Watch 2 aangekondigd. De nieuwe Pixel 8, Pixel 8 Pro en Pixel Watch 2 zijn vanaf woensdag 4 oktober te bestellen bij Belsimpel.

 

Lees verder...

Geniet van bizar hoge kortingen tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen!

Maandag 18 september 2023, 09.00 uur

Ze zijn er weer, de Bizarre Belsimpel Dagen! Dat betekent dat je tot en met 1 oktober bizarre aanbiedingen op telefoons, abonnementen en accessoires vindt bij Belsimpel. Omdat er deze keer weer heel veel producten scherp geprijsd zijn, hebben we onze favorieten voor je op een rijtje gezet. Kun je niet wachten om alle bizarre prijzen te zien? Vind hier alle deals op de Bizarre Belsimpel Dagen-pagina.

 

Lees verder...

Apple presenteert: De nieuwe iPhone 15-serie en Apple Watch 9

Dinsdag 12 september 2023, 19.00 uur

Op 12 september 2023 om 19:00 kondigde Apple de nieuwe iPhone 15 serie aan! De modellen in de nieuwe iPhone serie hebben onder andere een nieuwe processor en grotere batterij gekregen. Vanaf vrijdag 15 september kan je de iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max bestellen bij Belsimpel. Naast de serie toestellen zijn ook de nieuwe Apple Watch Series 9 aangekondigd.

Lees verder...

T-Mobile en Tele2 worden Odido!

Dinsdag 5 september 2023
Nadat T-Mobile in 2019 aankondigde dat zij nu officieel één bedrijf zijn met Tele2 is het moment nu daar dat T-Mobile haar naam verandert in Odido. Dit betekent dat het vanaf 5 september 2023 niet meer mogelijk is om een abonnement af te sluiten bij T-Mobile of Tele2. De klanten van Ben, Simpel en Tele2 Thuis die gebruik maken van het T-Mobile-netwerk, internetten vanaf nu op het netwerk van Odido. Wat dit betekent voor alle huidige klanten van Tele2 lees je hieronder.
Lees verder...

Met Belsimpel Back to School

Maandag 21 augustus 2023, 00.08 uur

Belsimpel is terug met de Back To School-deals! Wij hebben voor jou de beste deals verzameld, dus of je nou een hardwerkende student of scholier bent, check deze dan zeker als jij jouw jaar goed wil starten. Er zijn veel deals op verschillende soorten producten, denk aan telefoons, abonnementen, tablets, smartwatches, powerbanks en wearables. Waar wacht je nog op, check ze meteen!

Lees verder...

Samsung lanceert nieuwe serie Foldables!

Woensdag 26 juli 2023, 13.00 uur

Op woensdag 26 juli zijn de nieuwste smartphones, tablets en smartwatches van Samsung glanceerd! Samsung heeft weer alles uit de kast getrokken om de producten te voorzien van de nieuwste snufjes. In dit bericht lees je alles over de nieuwe producten én tijdelijke, extra hoge kortingen!

Lees verder...

De Bizarre Belsimpel Dagen staan weer voor de deur!

Donderdag 20 juli 2023

Goed nieuws! Het is alweer een tijdje geleden, maar we zijn blij dat we de Bizarre Belsimpel Dagen van Belsimpel weer kunnen aankondigen. Dit houdt in dat je vanaf nu kan profiteren van de meest bizarre deals op ons ruime geselecteerde assortiment aan telefoons, abonnementen en accessoires. Deze hoge kortingen gelden van 24 juli tot en met 2 augustus. Ben je benieuwd naar de aanbiedingen die we voor je hebben klaar staan? Hieronder hebben we een paar van onze favoriete aanbiedingen voor je uitgelicht! Daarnaast is er een overzicht te vinden van alle deals op de Bizarre Belsimpel Dagen-pagina.

Lees verder...

Samsung: Productlancering en winactie!

Donderdag 6 juli 2023, 09.00 uur

Als we kijken naar voorgaande jaren, heeft Samsung drie keer per jaar een grote productlancering gehad. Vaak gebeurt dit in het begin van het jaar, in het voorjaar en in het najaar. Nu we de S23-serie en de A-serie lanceringen achter de rug hebben, is de verwachting dat Samsung met een nieuwe lijn van haar foldables, tablets en smartwatches komt. Wij houden je op de hoogte van de geruchten rond de opkomende producten. 

Ben je benieuwd geraakt naar één van deze producten, schrijf je dan in op de geruchtenpagina om op de hoogte gehouden te worden! Dan maak je kans op een Harman Kardon Onyx Studio 7 speaker (t.w.v. €299).

Lees verder...

De Zomerdeals zijn weer begonnen!

Maandag 19 juni 2023

Het is weer zover, de Belsimpel Zomerdeals! Ben jij nou op zoek naar een nieuwe smartphone of accessoire of een nieuw abonnement? Tot en met 28 juni kun je terecht bij Belsimpel voor een flink aantal deals, dus check onze Zomerdeals-pagina zeker. Hieronder hebben we een aantal deals voor je uitgelicht.

 

Lees verder...

De Belsimpel Vakantiegeld-deals zijn weer terug!

Maandag 22 mei 2023

Vanaf 22 mei tot en met 31 mei heeft Belsimpel weer veel hoge kortingen op smartphones, abonnementen en accessoires tijdens de Vakantiegeld-deals! Een overzicht van alle speciale deals vind je op deze pagina.

Lees verder...

Google lanceert de Pixel 7a!

Woensdag 10 mei 2023, 21.45 uur

Google heeft haar nieuwste toestel uitgebracht, de Pixel 7a. Het toestel is de opvolger van de Google Pixel 6a. De a-serie van Google bestaat uit midrange telefoons met een erg goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

Lees verder...

DELTA Mobiel is vanaf nu ook verkrijgbaar bij Belsimpel!

Vrijdag 7 april 2023

Goed nieuws! Sinds kort zijn de mobiele abonnementen van DELTA verkrijgbaar via Belsimpel. DELTA is twintig jaar geleden van start gegaan met het aanleggen van internet in Zeeland en is sindsdien steeds verder uitgebreid. Zo zijn zij inmiddels vijf jaar geleden begonnen met het aanbieden van DELTA Mobiel. We zijn blij dat we DELTA nu aan ons assortiment van providers kunnen toevoegen!

Lees verder...

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Laatste tweets van Belsimpel

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.