Vergelijk 2.831.478 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Superslanke Essential-smartphone gelekt door CEO

Nieuws Superslanke Essential-smartphone gelekt door CEO
Door ,

Zou jij vooruit kunnen met de helft van je smartphone? Dan bedoelen we niet qua prestaties of beeldschermresolutie, maar puur de vorm van je smartphone. Essential denkt van wel.

Andy Rubin, mede oprichter van Android Inc., is een paar jaar geleden zijn eigen smartphone-bedrijf begonnen; Essential. Sinds de oprichting heeft het bedrijf één toestel op de markt gebracht; de Essential Phone. Het toestel had niet zoveel succes als gehoopt en lange tijd is het stil geweest rondom het bedrijf. Dat heeft deels te maken met het ontbrekende succes op de markt en deels met wat persoonlijke zaken van Andy Rubin. 

Nu heeft Rubin echter zelf een aankomend toestel naar buiten gelekt. Er gaat een team van Essential-medewerkers aan de slagmet de nieuwe modellen en om lelijke foto's te vermijden heeft Rubin zelf alvast een paar foto's en filmpjes naar buiten gebracht. Het is een opvallend smal toestel waar een geheel nieuwe gebruikersinterface op zal draaien. Of het fijn zal werken is een tweede. Doordat het toestel zo smal is blijft er weinig ruimte over voor bijvoorbeeld een toetsenbord.

snszdgfn nsggfn nsng

Toekomstmuziek

Het is nog niet duidelijk wanneer het toestel gelanceerd zal worden en of het toestel naar Europa zal komen. Gezien de vorm van het toestel zijn we wel zeer geïnteresseerd naar de besturing en prestaties. Er is namelijk nog weinig losgelaten over hoe de nieuwe gebruikersinterface zou moeten werken. Op de afbeeldingen lijkt het toestel min of meer een widget-display is, meer dan een smartphone met losse apps. Hopelijk horen we er snel meer over.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden