Vergelijk 2.694.165 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'WhatsApp krijgt Mission Impossible-achtige berichten'

Nieuws 'WhatsApp krijgt Mission Impossible-achtige berichten'
Door ,

Dat wil niet zeggen dat je telefoon gaat ontploffen of dat Tom Cruise voorbij komt rennen iedere keer dat je een berichtje binnenkrijgt. Wel geeft het je extra opties in het verzenden van berichten.

Binnenkort wordt het zeer waarschijnlijk mogelijk om via WhatsApp een berichtje te sturen dat weer verdwijnt na een vooraf bepaalde tijdsduur. In een beta-versie van WhatsApp is deze functie opgedoken. Het komt niet vaak voor dat er een functionaliteit wordt getest in de beta-versie zonder dat deze later ook in de 'gewone'-variant beschikbaar wordt. Dat betekent dat we deze functie ergens in de komende maanden allemaal kunnen gaan gebruiken.

Zoals het er nu uitziet kun je twee tijdsduren instellen voor je bericht. Je kunt nu kiezen tussen 5 seconden, of een uur. Twee nogal uiteenlopende opties, maar het gaat dan ook om een beta. De verwachting is dat er bij een volledige uitrol meer opties beschikbaar worden. Hoe het er precies uit zal zien is nog niet helemaal duidelijk. Zo is nog niet bekend of er een apart tabblad voor komt en hoe de functie werkt in groepsgesprekken. Niet iedereen in een groepsgesprek kijkt namelijk tegelijkertijd in die groep, mist de helft van de groep dan het bericht volledig?

Ontwikkeling loopt door

WhatsApp neemt steeds meer mogelijkheden over van andere chatservices. Zo is bijvoorbeeld eerder al de mogelijk geïntroduceerd om een verzonden bericht te verwijderen, iets dat bij Telegram al eerder mogelijk was. De in dit artikel beschreven functie doet denken aan SnapChat. Misschien krijgen we ook nog wel de mogelijkheid om een verzonden bericht aan te passen, in plaats van het volledig te verwijderen.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden