Vergelijk 2.833.397 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Motorola One Macro opgedoken'

Nieuws 'Motorola One Macro opgedoken'
Door ,

Motorola levert vaak veel waar voor hun geld, dat lijkt ook het geval te zijn voor de Motorola One Macro. Al moeten we nog wel even wachten wat het toestel precies kan.

Bij Motorola komen steeds meer toestellen met de toevoeging 'One' in het protfolio. Deze toestellen zijn over het algemeen voorzien van Android One-software en een bepaald aspect waar ze in uitblinken. Zo is de Motorola One Action voorzien van een camera die uitermate geschikt is om actievideo's op te nemen en is de Motorola One Zoom uitgerust met camera's om foto's op afstand te maken. Nu is er een nieuwe variant opgedoken in Saudi-Arabië.

In één van de grootste webshops van Saudi-Arabië is de Motorola One Macro verschenen. Het toestel zou voor ongeveer 240 Amerikaanse dollars. Het toestel is zoals ook andere One-smartphones een toestel in het budgetsegment. Dat blijkt ook wel uit een aantal gelekte specificaties. Zo zou het toestel 2GB werkgeheugen krijgen en een Helio P60-processor van MediaTek.

Machtige Macro

Het toestel staat op de foto met maar liefst vier camera's. Dat zouden een 13-megapixelhoofdcamera zijn, bijgestaan door twee 2-megapixelcamera's. Eén van die laatste camera's zou een macrolens hebben. Over de vierde en laatste camera is nog niets bekend. Wat ook nog niet bekend is, is of het toestel naar de EU komt. Vooralsnog lijkt het toestel in ieder geval naar het Midden-Oosten te komen. Hopelijk komen we gauw meer te weten over Motorola's macro-smartphoneplannen.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden