Vergelijk 2.953.017 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

OnePlus 7T met 90Hz scherm aangekondigd

Nieuws OnePlus 7T met 90Hz scherm aangekondigd
Door ,

De OnePlus 7T is aangekondigd. Het is de eerste van de nieuwe generatie OnePlus-toestellen en is voorzien van formidabele hardware. Een prijs en moment van beschikbaarheid is vooralsnog niet bekend.

De dag die je wist dat zou komen, is eindelijk hier. De OnePlus 7T is officieel. De incrementele update van de OnePlus 7 brengt stiekem een boel verbeteringen voor een tussengeneratie. Weten wat er allemaal is veranderd? Lees dan vooral verder. Nu de OnePlus 7T officieel is aangekondigd, kunnen we je eindelijk vertellen wat OnePlus voor je in petto heeft mocht je van plan zijn een OnePlus 7T te kopen.

De belangrijkste specs

De OnePlus 7T is voorzien van de specificaties die we grotendeels vantevoren wel hadden verwacht. Zo is er de obligate Snapdragon 855 Plus-chipset, het snelste dat Qualcomm op dit moment in de aanbieding heeft. Het snelle UFS 3.0-geheugen ontbreekt ook niet, dus qua snelheid krijg je bij de 7T het beste van het beste. Die snelheid komt ook terug bij het opladen, want de 7T ondersteunt Warp Charge, de ultrasnelle laadtechnologie die zijn intrede deed bij de OnePlus 7 Pro.

OnePlus 7T

Qua hardware zit je dus wel geramd. Qua software is het ook bepaald geen straf, want de OnePLus 7T draait op de allerlaatste versie van Android 10. Daaroverheen zit nog een zeer minimale skin van OnePlus zelf, die zich vooral kenmerkt door het kenmerkende lockscreen met rode accenten. Android 10 heeft een aantal handige verbeteringen die de gebruikersvriendelijkheid net dat extra zetje geven.

Prijs en beschikbaarheid

Het is nog niet helemaal duidelijk op dit moment hoeveel OnePlus gaat vragen voor de 7T. We kunnen dus niet met zekerheid zeggen dat de OnePlus 7T goedkoop wordt, zoals een beetje de traditie is bij OnePlus. In het verleden werd de T-lijn vaak voor dezelfde prijs als de voorgangers initieel in de markt gezet. Dat zou dus betekenen dat de OnePlus 7T voor 559 euro in de meest kale configuratie te krijgen zal moeten zijn. Wij kunnen ons echter voorstellen dat OnePlus de nieuwe 7T nét een stukje hoger inschaalt.

Qua beschikbaarheid durven we ook nog weinig te zeggen, maar heel lang zal het niet gaan duren. Wij ontvingen al een review-exemplaar, wat betekent dat de telefoon zo goed als af is. Het zal dan ook een kwestie van weken zijn, niet van maanden. Zodra het toestel beschikbaar wordt, lees je dat uiteraard op GSMinfo.nl. Of meld je aan voor de reminderservice, zodat je een mail krijgt zodra je de OnePlus 7T kan bestellen!

OnePlus 7T beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 500 € 27,50 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 29,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 31,50 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd onbeperkt 40000 € 41,00 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 20000 € 37,00 € 14,00 Bekijken
Alle OnePlus 7T aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden