Vergelijk 3.072.124 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Huawei Mate 30-serie komt op 19 september

Nieuws Huawei Mate 30-serie komt op 19 september
Door ,

Ze komen er aan! De Huawei Mate 30-serie zal binnen een paar weken aangekondigd worden. Op 19 september kunnen alle geruchten worden bevestigd of de prullenbak in.

Het is nu officieel bekend dat de Huawei Mate 30-reeks op 19 september gepresenteerd zal worden. Inmiddels is het bijna traditie geworden dat deze presentatie plaatsvindt in München, deze traditie wordt ook dit keer voortgezet. Waar de traditie wel in gebroken wordt is de timing van het evenement. Eerder vond de presentatie van een nieuwe Huawei Mate plaats in oktober, waarna het toestel in november in de digitale schappen lag.

Dat is nu dus met een maandje vervroegd. Of daar een reden achter ligt is niet helemaal duidelijk, wellicht is het toestel gewoon een stuk eerder afgerond dan eerder het geval was. Daarnaast is er overigens nog iets dat niet helemaal in de traditie valt. Bij eerdere Huawei Mate-toestellen werden de telefoons geleverd met de nieuwste versie van Android van dat jaar. Nu is echter niet helemaal zeker of de Huawei Mate 30, Mate 30 Pro en Mate 30 Lite überhaupt op Android zullen draaien.

Mate 30

De uitnodiging voor het evenement heeft een heel kort filmpje van maar liefst 8 seconden. In dat filmpje staan duidelijk de datum en de stad vermeld. Wat verder opvalt zijn de slogans; Rethink Possibilities en Going Full Circle. Daarmee lijkt Huawei aan te geven dat ze even helemaal opnieuw gaan beginnen. Of dat betrekking heeft op de software of iets anders zal moeten blijken. De cirkels lijken in ieder geval te wijzen op een ronde camera-opstelling achter op de toestellen.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden