Vergelijk 2.876.600 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Apple laat eindelijk externe reparaties toe'

Nieuws 'Apple laat eindelijk externe reparaties toe'
Door ,

Wanneer je Android-toestel een gebarsten scherm heeft kun je bij vrijwel iedere reparatieshop terecht. Met een iPhone heb je wat meer moeite. Daar brangt Apple nu verandering in.

Apple is altijd heel beschermend geweest met betrekking tot het fixen van iPhones. Volgens het Amerikaanse techbedrijf is de fabrieksgarantie heilig, maar alleen wanneer een reparatie door een Apple-monteur wordt uitgevoerd. In de Verenigde Staten is al enige tijd wat te doen rond het Right to Repair. Met andere woorden, consumenten vinden dat wanneer zij iets kopen, ze het ook zelf mogen maken wanneer er iets kapot gaat. Apple stond altijd in de overstaande hoek en was van mening dat een telefoon alleen door de fabrikant gemaakt mag worden.

Nu is daar dus een kleine verandering in gekomen. Het is nog steeds zo dat Apple een reparatie door een consument afkeurt, maar ze hebben wel een stap gezet. Binnenkort mogen allerlei onafhankelijke reparatieshops aan de slag met Apple-onderdelen. Apple gaat de onderdelen vrij verkrijgbaar maken voor reparatiecentra en shops. Je hoeft binnenkort dus niet per se meer naar de Apple Store of een Apple-reseller om je iPhone te laten maken.

'Apple verhindert batterijreparatie door derden'

'Apple verhindert batterijreparatie door derden'

8 aug 2019 - Apple leek aardig goed haar klanten tegemoet te komen met goedkope accu vervangingen voor iPhones. Nu blijkt het bedrijf echter niet meer te willen dat de accu's door een ander worden vervangen.

Ommezwaai

Deze stap is een flinke omschakeling voor Apple. Drie weken geleden werden iPhones geupdatet met een waarschuwing wanneer je accu vervangen was door iemand anders dan Apple. Het zorgde ervoor dat je geen gebruik kunt maken van de battery health van Apple. Nu Komt daar waarschijnlijk dus verandering in. Onder andere schermen en de glazen achterpanelen van iPhones worden naar de reparatiecentra verscheept.

(via)

Apple iPhone XR beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 2000 € 31,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 35,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 7000 7000 € 36,50 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd onbeperkt 40000 € 45,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 12 mnd onbeperkt 2147483647 € 70,00 € 63,00 Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 5000 € 43,50 € 0,- Bekijken
Alle Apple iPhone XR aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden