Vergelijk 2.717.624 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Android 10 komt op 3 september naar Pixels'

Nieuws 'Android 10 komt op 3 september naar Pixels'
Door ,

Ben jij de gelukkige eigenaar van een Google Pixel-smartphone? Dan kun je als eerste aan de slag met Android 10, en dat al op 3 september.

Er hangen flinke voordelen aan een smartphone die gemaakt wordt door de ontwikkelaar van het besturingssysteem. De hard- en software werken uitstekend samen en daardoor zijn prestaties en accuduur doorgaans net wat beter. Bij Apple weten ze dit al jaren, daar ontwerpen ze zelfs alles aan de toestellen zelf. Wanneer je beide takken in handen hebt is de ondersteuning ook wat makkelijker. De Google Pixel toestellen worden als eerste voorzien van nieuwe beveiligingsupdates maar ook bij upgrades aan het besturingssysteem staan de Google Pixel-toestellen vooraan.

Daar lijkt bij Android 10 geen verandering in te komen. De Pixels lijken wederom als eerste te worden voorzien van het nieuwste besturingssysteem. Dat komt een stukje sneller dan verwacht. Uit verschillende bronnen komt de informatie dat de eigenaars van Google Pixels al op 3 september mogen beschikken over het aanstaande Android 10. Vreemd genoeg hoefde daarvoor niemand in het geniep uit de school te klappen of Google's database te hacken. Medewerkers van Google's helpdesk gaven de informatie prijs na de vraag wanneer de Google Pixel op Android 10 zou draaien.

Nog even geduld

Tot nu toe heeft Google al een aantal dingen prijsgegeven over zowel de aanstaande Android-upgrade als ook de Google Pixel 4 en Pixel 4 XL. Wat gek genoeg nog niet duidelijk is, is wanneer Google al dit moois aan het grote publiek bekend gaat maken. De schatting is nu dat Google aan het begin van oktober een evenement zal organiseren waar naast smartphones en een besturingssysteem ook nog andere smartwear en smarthome producten en diensten worden verwacht.

(via)

Google Pixel 4 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 2000 € 29,00 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 30,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 30,50 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd onbeperkt 40000 € 41,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 12 mnd onbeperkt 2147483647 € 68,00 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 5000 € 41,50 € 0,- Bekijken
Alle Google Pixel 4 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden