Vergelijk 2.871.337 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Google Pixel 4 verschijnt op foto's'

Nieuws 'Google Pixel 4 verschijnt op foto's'
Door ,

Er is weer een nieuwe traktatie verschenen voor wie een glimp wil opvangen van Google's aanstaande devices. Van de Pixel 4 lijken nu foto's te zijn gelekt.

Nog maar een paar weekjes en dan weten we het zeker. Dan weten we zeker hoe de Google Pixel 4 en Google Pixel 4 XL eruit gaan zien. Ook weten we dan meer over de specificaties. Over de processor durven we wel het een en ander te beweren, maar verdere details zijn nog in nevelen gehuld. Waar de mist nu volledig lijkt te zijn weggetrokken is de buitenkant van de Pixel 4. Eerder kwamen er al wel flarden naar buiten, via lekkers en Google zelf, maar 'echte' foto's waren er nog niet.

Daar lijkt nu verandering in te zijn aangebracht. Er zijn twee foto's naar buiten gekomen van wat de Pixel 4 zou moeten zijn. Op de achterkant van het toestel zit een stevige camerabult die lijkt te kloppen met een afbeelding die Google zelf een paar maanden geleden het internet opstuurde. Datzelfde geldt voor de voorkant. Daar zien we een relatief forse rand boven het beeldscherm uitsteken met daarin allerlei sensoren, radar, een camera en een luidspreker. Wat op deze twee foto's lijkt te ontbreken is een vingerafdrukscanner. Het zou kunnen dat deze onder het stickertje zit, maar er zou ook een vingerafdrukscanner aan de zijkant van het toestel kunnen zitten.

pixel lek pixel lek

Nog maar even

Het is niet bekendgemaakt wanneer Google haar nieuwe toestellen officieel presenteert, maar de verwachting is dat we in oktober naar Google's evenement kunnen kijken. Tijdens dat evenement wordt dan ook de nieuwste versie van Android, versie 10, aangekondigd. Hoewel het nog niet duidelijk is wanneer de Pixel-smartphones gelanceerd worden, is al wel duidelijk dat de toestellen niet direct door Google in Nederland te koop worden aangeboden. Via andere wegen zijn de smartphones wel te verkrijgen en ze zullen ook volledig functioneel zijn in de Benelux.

(via)

Google Pixel 4 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 2000 € 28,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 30,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 31,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd onbeperkt 40000 € 41,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 12 mnd onbeperkt 2147483647 € 69,50 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 5000 € 40,50 € 0,- Bekijken
Alle Google Pixel 4 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden