Vergelijk 2.473.888 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'OnePlus 7T krijgt drie camera's'

Nieuws 'OnePlus 7T krijgt drie camera's'
Door ,

Voor het gevoel zijn de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro pas net op de markt en we hebben het alweer over de volgende generatie. De OnePlus 7T, die later dit jaar wordt verwacht, schijnt over drie camera's te mogen beschikken. Vier wanneer je de selfiecamera meetelt.

Dat de OnePlus 7T uitgerust zal worden met drie camera's is op zich geen verrassing. Bij de OnePlus 7 Pro bleek de derde camera best wat toe te voegen. Toch lijkt er meer aan de hand te zijn bij de aankomende OnePlus 7T. Het design aan de voorkant lijkt grotendeels hetzelfde te blijven als bij de OnePlus 7 het geval was. Aan de achterkant zijn echter een paar veranderingen te vinden. Het ontbreekt uiteraard nog steeds aan een vingerafdrukscanner op de achterzijde, deze zit sinds de OnePlus 6T achter het scherm verstopt.

Op renders is te zien dat OnePlus af zal stappen van de cameraplaatsing die gebruikt is vanaf de OnePlus 6. De camera's zouden weer "horizontaal" geplaatst worden in een opvallende, ronde camerabult. De cameralenzen worden gescheiden door cosmetische lijnen die geen prestaties toevoegen, maar er toch wel gelikt uitzien. Zoals gezegd zou het om drie camera's gaan, al is er nog niets duidelijk over het aantal megapixels van die camera's en of het om groothoek- danwel telelenzen zou gaan.

sadh

OnePlus 7T Pro

Waarschijnlijk wordt de OnePlus 7T de directe opvolger van de OnePlus 7. Daarnaast zou er ook een opvolger komen voor de OnePlus 7 Pro; de OnePlus 7T Pro. Deze zal wederom worden voorzien van een selfiecamera die uit de behuizing schuift met behulp van een motortje. Vooralsnog lijkt het er tevens op dat zowel de OnePlus 7T als de OnePlus 7T Pro zullen draaien op de Snapdragon 855+, de allersnelste processor van Qualcomm op het moment van schrijven.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden