Vergelijk 2.695.335 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Apple Arcade gaat 4,99 per maand kosten'

Nieuws 'Apple Arcade gaat 4,99 per maand kosten'
Door ,

Onbeperkt gamen op je iPhone? De kinds zoethouden met een spelletje op de iPad zonder vervelende reclames? Apple komt met de oplossing, voor maar 4,99 per maand.

Binnenkort lanceert Apple een heuze gaming-dienst. De zogeheten Apple Arcade moet beschikbaar worden op ieder Apple platform. Dan hebben we het dus niet alleen over iPhones, maar ook op iPads, iMacs en MacBooks zou de dienst te gebruiken zijn. Via de dienst worden ongeveer 100 games speelbaar. Het mooie van de dienst is dat je niet per se verbonden hoeft te zijn met het internet om ze te kunnen spelen. Zo gaat je data niet naar de mallemoer tijdens het gamen.

Je kunt via de Wi-Fi verbinding thuis alle games downloaden die er op je gadget passen en daarna spelen wat je wil. De dienst klinkt zeer aantrekkelijk voor mensen die ook vaker een spelletje spelen op hun iPhone. Wat voor velen wellicht wat minder aantrekkelijk is, is de prijs van de dienst. Maandelijks wordt er namelijk 4 euro en 99 cent in rekening gebracht. Nu krijg je daar ook veel games voor, en Apple is druk bezig om een aantal exclusieve titels te bemachtigen. Deze titels verschijnen dus niet zomaar op een andere gaming-dienst.

Google Stadia

Toch is de prijs nog niet zo heel gek. Concurrent Google is ook flink aan de slag met diens eigen dienst voor op Android-smartphones, Android-tablets, PC's en televisies met een Chromecast. Hoewel deze dienst op wat meer apparaten te gebruiken is, is deze ook wat duurder. Voor een tientje per maand heb je een premium-lidmaatschap bij Google Stadia. Google Stadia is echter ook gratis te gebruiken, Dan moet je wel los nog spellen kopen en krijg je reclames te zien.

(via)

Apple iPhone XR beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 100 2000 € 30,50 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 7000 7000 € 35,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd onbeperkt 1000 € 37,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd onbeperkt 40000 € 43,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 12 mnd onbeperkt 2147483647 € 70,00 € 55,00 Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 5000 € 41,50 € 0,- Bekijken
Alle Apple iPhone XR aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden