Vergelijk 2.453.481 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Samsung levert megasensor in A-serie volgend jaar'

Nieuws 'Samsung levert megasensor in A-serie volgend jaar'
Door ,

Het jaar 2020 wordt een plaatje. Tenminste als het aan Samsung ligt. De Zuid-Koreaanse fabrikant lijkt het succes van de A-serie gevolg te gaan geven met een nog veel grotere berg megapixels.

Samsung heeft vorige week, samen met Xiaomi, een giga camerasensor aangekondigd. Dan hebben we het niet eens zozeer over de indrukwekkende 64-megapixelsensor. Waar we zeker naar uitkijken. De twee techbedrijven kwamen ook met een 108-megapixelsensor. Een belachelijke hoeveelheid megapixels die theoretisch ook een belachelijke hoeveelheid detail moet gaan opvangen. Nu is naar buiten gekomen welke megapixelwaarden we in de Galaxy A-serie van volgend jaar aan zullen treffen.

De gedeeltelijke Roadmap moet nog met een klein korreltje zout worden genomen, maar het zou ons niet verbazen als deze echt blijkt te zijn. In de lijst zijn acht toestellen te vinden, allemaal opvolgers van de modellen van dit jaar, met een opmerkelijke toevoeging. We gaan niet helemaal uittikken hoeveel megapixels de camera's van welke toestellen krijgen, maar we plukken de bijzondere toestellen er even tussenuit. Daarvoor beginnen we onderaan de lijst.

asedcjhv

Camerageweld

Zoals hierboven te zien krijgt de Samsung Galaxy A91 de kanjerste van een camera met 108 megapixel. Er is geen Galaxy A90 bekendgemaakt dus er is voor 91 gekozen om met de rest van de toestellen op één lijn te blijven. Wat uit dit lijstje ontbreekt is een Galaxy A11, dat lijkt aan te geven dat de hele getallenreeks een plaatsje opschuift. Verder zien we ook de 64-megapixelcamera terug in de Galaxy A81. Het lijkt er in ieder geval op dat we wederom veel camera's kunnen verwachten op de Galaxy A-telefoons.

(via)

Samsung Galaxy A80 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 200 1000 € 24,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 26,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 26,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd onbeperkt 1000 € 30,50 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd 150 2000 € 33,50 € 0,- Bekijken
Alle Samsung Galaxy A80 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden