Vergelijk 1.984.839 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Apple iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max in de maak'

Nieuws 'Apple iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max in de maak'
Door ,

Loop je nog rond met een iPhone 6 en wordt het wel eens tijd voor een upgrade? Dan kun je alvast gaan nadenken over hoe je volgende toestel heet. Als je bij Apple blijft kun je binnenkort waarschijnlijk een iPhone 11 Pro Max kiezen, dat klinkt wel heel heftig.

Eerder deze week schreven we al over de mogelijkheid dat één van de aankomende Apple iPhones de naam 'Apple iPhone 11 Pro' zou gaan dragen. Dat kwam uit een relatief jonge bron die zich toch al enigszins had bewezen. Nu duikt er nog een bron op die weer een stapje verder gaat. De bronnen voor dit nieuwtje zijn een beetje aan het speculeren geslagen, maar niet geheel ongegrond.

ESR, een case en hoesjesmaker, heeft een lijst met inventaris 'laten slingeren' met daarop huidige en aankomende smartphones. De makers van cases en hoesje worden vaker van tevoren ingelicht zodat er bij de lancering van een toestel ookdirect opties zijn voor voorzichtige consumenten. Op de paklijst van ESR staan drie opvallende namen, waarvan er twee boven het veld uitsteken. Naast dat er een 'Apple iPhone 11' op de lijst staat, staan er ook een 'iPhone 11 Pro' en 'iPhone 11 Pro Max' vermeld.

iOS in aantocht

Als Apple voor deze benamingen zou kiezen, dan verdwijnt de 'R' toevoeging net zo snel als de 'SE'-toestelnaam. De toestellen zullen op één enkel evenement aangekondigd worden dat waarschijnlijk eind september of begin oktober plaats zal vinden. Tijdens het evenement zal waarschijnlijk ook de voltooide versie van iOS 13 getoond worden. Als Apple de traditie eert wordt iOS 13 vlak na de presentatie ook daadwerkelijk uitgerold.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden