Vergelijk 3.474.765 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Apple iPhone 11 Pro in de maak'

Nieuws 'Apple iPhone 11 Pro in de maak'
Door ,

Tenminste, volgens een lekker. Apple weet ons vaker te verrassen met namen en modellen. Gaat dat deze keer weer gebeuren of zijn de lekkers het techconcern voor?

Later deze herfst lijkt Apple met nieuwe handsets te komen. In tegenstelling tot nagenoeg alle andere smartphone-fabrikanten brengt Apple slechts eens per jaar haar nieuwe toestellen op de markt. Eerder volgde Google deze planning ook, maar gezien het succes van de Google Pixel 3a eerder dit jaar lijkt die ban doorbroken. Apple brengt naar verluidt drie toestellen de wereld in; twee toppers en een "budget"-smartphone.

De grootste en best uitgeruste iPhone zou als eerste iPhone ooit de toevoeging Pro meekrijgen. Volgens een relatief nieuwe lekker is dat het geval. Eerder had deze het ook bij het juiste eind met de namen van de iPhone XR en iPhone XS. Eerder kregen Apple's grootste smartphones al toevoegingen mee als Plus en Max bij bijvoorbeeld de iPhone 8 Plus en de iPhone XS Max. Apple houdt dus geen voet bij stuk wanneer het om de naamgeving gaat.

‘iPhone 11 (Max) krijgt drie camera’s met onderwatermodus’

‘iPhone 11 (Max) krijgt drie camera’s met onderwatermodus’

22 apr 2019 - De volgende generatie iPhones laat nog even op zich wachten, toch wordt er nu al volop over gespeculeerd. Volgens het geruchtencircuit krijgen de iPhone 11 en iPhone 11 Max een camera-eiland dat bestaat uit drie camera’s. Bovendien krijgen ze een bijzondere feature in de vorm van een onderwatermodus.

XIR, XI, XI Pro

Zoals gezegd lijkt het erop dat er, net als vorig jaar, drie iPhones gepresenteerd zullen worden. Het zou dan gaan om een iPhone 11R, iPhone 11 en een iPhone 11 Pro. Al zou Apple natuurlijk ook bij het Romeinse schrijft kunnen blijven en dan zou het gaan om de iPhone XIR, iPhone XI en iPhone XI Pro. De verwachting is in ieder geval dat de toestellen niet al teveel zullen verschillen met de iPhones van vorig jaar. De camera wordt qua design wel anders, maar daar zou het qua grote veranderingen bij blijven.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden