Vergelijk 2.563.016 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'LG komt op IFA met LG V60 ThinQ'

Nieuws 'LG komt op IFA met LG V60 ThinQ'
Door ,

LG bracht een soort van vouwbare smartphone op de markt met de V50 ThinQ wanneer er een tweede scherm aan werd gekoppeld. Dat trucje lijken ze nu te gaan verbeteren met de LG V60 ThinQ die in september gepresenteerd zal worden.

Eerder dit jaar in Barcelona, tijdens het Mobile World Congress 2019, kondigde LG de LG V50 ThinQ aan. Een toestel dat zonder blikken of blozen 'flink' genoemd kan worden. Toch was dat voor LG nog niet groot genoeg. Sterker nog, het Zuid-Koreaanse bedrijf vond stiekem dat de V50 ThinQ twee keer zo groot had mogen zijn. Naast het toestel werd namelijk een tweede scherm gelanceerd dat zich net zo groot is als het scherm van de LG V50 ThinQ. Met het tweede scherm aan de V50 ThinQ vast kun je het geheel als een soort boekje dichtvouwen.

Het lijkt er nu op dat LG de V50 ThinQ, en diens tweede scherm, een vervolg wil gaan geven. Dat gevolg moet bekend worden gemaakt tijdens de IFA, Internationale Funkausstellung, in Berlijn. In een uitnodiging voor een LG presentatie gebruikt het bedrijf een animatie om aan te geven dat het spelen van een spelletje op één scherm eigenlijk niet genoeg is. Daarop ontvouwt een tweede scherm zich dat laat zien dat je op twee schermen kunt gamen, maar ook dat je op één scherm kunt blijven gamen terwijl je op de ander navigeert of iets opzoekt.

Semi-foldable smartphone

Aan het einde van de animatie vouwt het geheel zich dicht, net als het 'boekje' van de V50 ThinQ, en laat het een datum en locatie zien: 6 september 2019, Berlin. Gezien LG de LG V50 ThinQ niet opnieuw zal lanceren lijkt het hier om de LG V60 ThinQ te gaan. De verwachting is dat de V60 ThinQ wordt uitgerust met een Snapdragon 855-processor, of misschien zelfs de Snapdragon 855 Plus. De hoop is dat het toestel weer over een hoofdtelefoonaansluiting zal beschikken en tegelijkertijd waterdicht is. Zodra we meer weten zulen we dat delen.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden