Vergelijk 3.474.765 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy Fold ligt in september in winkels

Nieuws Samsung Galaxy Fold ligt in september in winkels
Door ,

Binnenkort laat Samsung hun toestel weer buigen. De Galaxy Fold wordt gauw opnieuw gelanceerd in een verbeterde versie. Ben je klaar om te flexen?

Na de minder dan ideale lancering van de Samsung Galaxy Fold eerder dit jaar werd het toestel voor onbepaalde tijd teruggeroepen. De reviewunits die bij populaire YouTubers in handen waren gekomen kregen stuk voor stuk problemen met het scherm. Stof en zand kwamen tussen de scharnieren en er leek een screenprotector op het scherm te zitten waarvan niet helemaal duidelijk was of deze eraf kon worden gehaald. Dat bleek niet het geval en een aantal schermen hielden op met werken na het verwijderen van de dunne plastic laag.

In april werden de toestellen teruggeroepen zodat Samsung met het design aan de slag kon om een verbeterde versie uit te brengen. Dat moment komt nu heel dichtbij. In september wil Samsung de tweede versie van de Galaxy Fold uitbrengen. Verwacht wordt dat het toestel weer iets eerder bij Influencers te vinden is ter review. De prijs van het toestel verandert overigens niet, de Fold krijgt nog steeds een prijskaartje van 1980 dollar. Wat de prijs in Nederland zou gaan doen durven we niet te zeggen, dat is een beetje afhankelijk van importtarieven en belastingen.

Verbeteringen

Om ervoor te zorgen dat de vernieuwde Fold niet hetzelfde lot krijgt als de oorspronkelijke Fold zijn er uiteraard een aantal dingen verbeterd. Om te beginnen ,de beschermende laag, die eerder werd aangezien voor een screenprotector, is verlengd. Dat is gedaan om het hele scherm te beschermen zonder de aanleiding te geven om de laag te verwijderen. De hoekjes en gaatjes zijn beter beschermd om stof buiten te houden en ook de schernieren zijn verstevigd zodat het toestel dagelijks gebruik volhoudt. Gek genoeg houdt het toestel dezelfde naam, ook al moest dit nieuwe toestel afzonderlijk door de keuringsdiensten.

(via)

Samsung Galaxy S10 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 33,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 7000 € 36,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd onbeperkt 5000 € 54,00 € 18,00 Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 7000 7000 € 36,50 € 27,00 Bekijken
Ben 24 mnd 100 500 € 31,50 € 125,00 Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 5000 € 42,50 € 24,00 Bekijken
Alle Samsung Galaxy S10 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden