Vergelijk 2.557.051 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Samsung Galaxy A10s, Motorola Moto E6 gelekt'

Nieuws 'Samsung Galaxy A10s, Motorola Moto E6 gelekt'
Door ,

De Samsung Galaxy A10s en de Motorola Moto E6 zijn opgedoken in nieuwe aanmeldingen voor Android. Twee budgettoppers van klein tot groot.

In de Android Enterprise catalogus zijn een paar toestellen aangemeld. Eén van die toestellen is de Samsung Galaxy A10s, een ander is de Motorola Moto E6. Van beide toestellen zijn renders en een aantal specificaties inbegrepen in de catalogus. Beide smartphones krijgen naar verwachting binnenkort een lancering, zij het zonder al te veel bombarie. Het zou in beide gevallen gaan om een budgettoestel. De specifficaties moeten nog met een korreltje zout genomen worden, maar de kans is groot dat het klopt.

De Samsung Galaxy A10s wordt niet voorzien van Samsungs eigen Exynos-processoren maar in plaats daarvan zou er een MediaTek-chip inkomen. Specifiek de MediaTek Helio P22. Deze processor wordt gesteund door 2GB werkgeheugen om alle taken te laten draaien. Het toestel krijgt standaard 32GB opslaggeheugen met waarschijnlijk de mogelijkheid tot uitbreiding met een microSD-geheugenkaart. De A10s wordt voorzien van een dubbele camera aan de achterzijde terwijl er aan de voorkant een 6.2 inch Infinity-V-beeldscherm zit. Het toestel zou op Android 9.0 Pie draaien.

Motorola Moto E5 en Moto E5 Plus review

Motorola Moto E5 en Moto E5 Plus review

26 sep 2018 - Voor de verandering staat er ditmaal niet één smartphone centraal in onze review, maar twee. De Moto E5 en Moto E5 Plus zijn twee scherp geprijsde telefoons met een lange adem. Weet Motorola het succes van weleer te evenaren met dit duo?

De Motorola Moto E6 krijgt een iets kleiner scherm. Kleiner dan de Moto E5 en kleiner dan de Galaxy A10s. De Moto E6 krijgt volgens de aanmelding een 5.5 inch display en daarmee is het één van de kleinere telefoons van 2019. Over de processor is nog niets bekend maar het lijkt erop dat de E6 2GB werkgeheugen krijgt en beschikbaar komt in zowel 16GB- als 32GB-varianten. Wat jammer genoeg ontbreekt aan het toestel is een vingerafdrukscanner, die zat wel op de Moto E5.

Prijs en beschikbaarheid

Van geen van beide toestellen is bekend wanneer ze op de markt komen. Het lijkt er echter op dat zowel de Motorola Moto E6 en de Samsung Galaxy A10s tegen het einde van de zomer officieel worden aangekondigd. Bij de presentatie wordt ongetwijfeld gedeeld wanneer de toestellen te koop worden aangeboden in de Benelux. Tegen die tijd hopen we ook meer over de prijzen en kleuren van de toestellen te kunnen delen.

(via)

Samsung Galaxy A10 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 200 1000 € 12,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd 150 2000 € 13,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 4000 4000 € 15,00 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd onbeperkt 1000 € 16,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 1000 € 16,00 € 0,- Bekijken
Alle Samsung Galaxy A10 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden