Vergelijk 2.433.359 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Google Pixel 4 renders met scherm zonder notch gelekt'

Nieuws 'Google Pixel 4 renders met scherm zonder notch gelekt'
Door ,

Google heeft zelf al voor een deel gelekt hoe de Pixel 4 eruit komt te zien. Uit nieuwe renders lijkt de rest van het toestel bekend te zijn geworden.

Nog een paar maandjes wachten en dan weten we alles over de nieuwe Google Pixel 4 en Pixel 4 XL. In oktober wordt een evenement verwacht van Google waarbij een flinke dosis nieuwe informatie naar buiten komt. Het techbedrijf kondigt naar alle waarschijnlijkheid twee nieuwe smartphones aan, een nieuwe versie van het Android-besturingssysteem en andere nieuwe technologiëen op smartphone-gebied. Wat misschien wel meer aandacht krijgt als de naam voor versie Q van Android, is het uiterlijk van de nieuwe Google Pixels.

Google toont eerste foto Pixel 4

Google toont eerste foto Pixel 4

13 jun 2019 - Het duurt nog even voordat Google de Pixel 4 daadwerkelijk onthult. De zoekgigant probeert ons nu al warm te laten lopen. Woensdagavond toonde het bedrijf de eerste officiële foto van het vlaggenschip. Daaruit kunnen we opmaken dat de techreus afscheid neemt van de enkele cameralens aan de achterkant.

Google bracht zelf een foto van de achterkant van de Pixel 4 naar buiten om een aantal geruchten te bevestigen en weer andere de kop in te drukken. De grootste bevestiging was de vierkante camera-blob. In de blob zitten twee camera's, een extra sensor en een flitser. Wat voor camera's het om gaat is nog niet duidelijk. De vierde generatie Pixels zullen de eersten worden die worden uitgerust met meer dan één camera.

Pixel 4

No Notch Business

Wat uit de nieuwe renders blijkt is dat de Pixel 4 niet over een notch zal gaan beschikken. Google houdt vast aan een rechthoekig scherm zonder onderbrekingen van een camera-uitsnede. Het lijkt erop dat ook de Pixel 4 XL niet over een uitsparing zal beschikken. Verder valt op dat de Pixel 4 niet wordt voorzien van een dual-tone uiterlijk en in plaats daarvan in een enkele kleur wordt gegoten. De hoofdtelefoonaansluiting lijkt voorgoed verdwenen maar de G van Google blijft.

(via)

Google Pixel 4 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 200 1000 € 27,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 29,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 29,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 35,00 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd 150 5000 € 39,00 € 0,- Bekijken
Alle Google Pixel 4 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden