Vergelijk 3.222.524 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Vivo Z5 getoond in promo

Nieuws Vivo Z5 getoond in promo
Door ,

Vivo is constant bezig met het innoveren van smartphones. Toch brengt het bedrijf ook toestellen uit op een lager prijspunt en daarvoor heeft Vivo alvast een tipje van de sluier opgelicht.

De Vivo Z5 wordt volgende week pas officieel aangekondigd en toch zijn er nu al beelden naar buiten gekomen. Doorgaans gebeurt dat bij nieuwe smartphones door lekken van medewerkers, diepe onderzoeken van journalisten of een datalek bij een fabrikant. In dit geval wilde Vivo daar allemaal niets van hebben en heeft het bedrijf er zelf maar voor gezorgd dat er beelden van hun nieuwe toestel naar buiten zijn gekomen.

Eerder werd al bekend dat het toestel een 6.38 inch Full HD+ AMOLED-scherm zou gaan krijgen. Daaruit valt af te leiden dat het toestel zijn vingerafdrukscanner onder het scherm krijgt. Daarnaast komt er een 48-megapixelcamera op de achterkant met daarnaast nog twee camera's. Deze camera's zijn een 8- en een 2-megapixelcamera. De 2-megapixelcamera zal waarschijnlijk werk gaan verrichten als een dieptecamera zodat de autofocus zijn werk wat beter kan doen.

Vivo Vivo Vivo Vivo

Spetterende kleurtjes

Uit de afbeeldingen valt verder niet heel veel af te leiden. Waarom zou een fabrikant dan zulke afbeeldingen openbaren? Dat doen fabrikanten vaak om de kleuren van de smartphone te laten zien. In het geval van de Vivo Z5 zitten er verschillende kleurtjes bij. Voor deze kleuren zijn nog geen namen beschikbaar, dus bedenken we ze zelf. De kleuren zijn Emerald Green, Crystal Blue en, Nightshade Purple. De kleuren zijn voorzien van overgangen waardoor ze lastig op een stilstaande foto te vangen zijn. Vandaar dat er foto's vanuit verschillende hoeken zijn genomen.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden