Vergelijk 2.727.909 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Motorola One Action duikt op met Android One'

Nieuws 'Motorola One Action duikt op met Android One'
Door ,

Motorola komt binnenkort waarschijnlijk met een nieuw toestel; de Motorola One Vision. Het toestel is bijna geheel uitgelekt na aanmelding bij Google Play Console en bij Android Enterprise Recommended.

Het zat er al een beetje aan te komen maar nu lijkt het dan echt bijna helemaal zeker te zijn; er ken Motorola One Action aan die draait op Android One. Dat is goed nieuws voor fans van zowel Motorola als een schone Android-schil. Eerder dit jaar kwamen de Motorola One en Motorola One Vision al uit in ons kleine landje, nu komt daar dus ook vrijwel zeker een vierde telg bij. Daarmee zet het bedrijf de lijn dus voort van smartphones die onderdeel zijn van het Android One-programma.

Wat opvalt in de lijst met specificaties die is aangetroffen, is dat de One Action, net als de Motorola One Vision, over een Exynos-processor zal beschikken. De Exynos-chips zijn afkomstig van Samsung en worden niet bijzonder vaak buiten Samsung-devices gebruikt. Naast de processor valt ook het grote scherm op. Net als de Motorola One Vision, en de eerder aangekondigde Sony Xperia 1, krijgt de Motorola One Action een scherm met een beeldverhouding van 21:9. Beter bekend als een bioscoop-verhouding.

Specificaties

In een overzichtje zijn dit de specificaties van de aanstaande Motorola One Action. Zoals gezegd krijgt het scherm een 21:9 verhouding over een diagonaal van 6,3 inch. Het display krijgt een FHD+-resolutie met 1080 bij 2520 pixels. Het toestel komt waarschijnlijk met 4GB werkgeheugen en 128GB opslaggeheugen. Gezien het toestel onderdeel is van het Android One-programma draait het toestel op Android 9.0 Pie. Ook zal het toestel later dit jaar hoogstwaarschijnlijk overgaan op Android 10 Q.

(via)

Motorola One Vision beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 17,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 19,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 1000 € 21,00 € 0,- Bekijken
Ben 24 mnd 100 2000 € 22,00 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd 150 2000 € 27,00 € 0,- Bekijken
Alle Motorola One Vision aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden