Vergelijk 2.004.440 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Galaxy Note 10 productie vertraagd'

Nieuws 'Galaxy Note 10 productie vertraagd'
Door ,

Wie vanaf de lancering van plan was om met een Samsung Galaxy Note 10 in zijn zak rond te lopen zal nog even langer geduld moeten hebben. De productie van de toestellen is teruggeschaald vanwege een handelsconflict.

Nog een paar weekjes wachten en dan is het zover. Dan presenteert Samsung de Galaxy Note 10 en ook de Note 10 Plus. De toestellen worden in ieder geval groot en ze worden uitgerust met een S-Pen. Eerder kwamen er al afbeeldingen naar buiten die werden gelekt vanuit de Amerikaanse keuringsdienst FCC. Op 7 augustus zal de presentatie van de toestellen plaatsvinden in New York, waar vorig jaar ook de Galaxy Note 9 werd gepresenteerd. Het lijkt er wel op dat de toestellen pas een paar weken later in de winkels liggen.

Dat komt niet doordat het Samsung een goed idee lijkt om de distributie uit te stellen. In plaats daarvan komt het uitstel door een conflict tussen Zuid-Korea, Samsungs thuisland, en Japan. Samsung heeft aangegeven dat de productie van de toestellen tijdelijk is teruggeschaald maar dat ze niet van plan zijn om lang met tekorten te kampen. Samsung exporteert grondstoffen voor hun Exynos 9825-processor uit Japan, maar Japan heeft Zuid-Korea handelsrestricties opgelegd waardoor het een en ander vertraging oploopt.

‘Samsung Galaxy Note 10 heeft geen fysieke knoppen’

‘Samsung Galaxy Note 10 heeft geen fysieke knoppen’

27 mrt 2019 - Het duurt nog even voordat we de Samsung Galaxy Note 10 te zien krijgen. De eerste geruchten duiken echter nu al de kop. Koreaanse media melden dat het vlaggenschip van Samsung geen fysieke knoppen heeft. Van opstarten tot bedienen, alles werkt met aanraking en veegbewegingen.

Samsung Galaxy Note 10

De productie van de toestellen wordt gestaag voortgezet en naar verwachting is het eerste tekort in september alweer verholpen. Naast een Note 10 (Plus) met Samsungs eigen Exynos-processor komt er ook een variant met de Snapdragon 855, deze versie komt echter voornamelijk in de Verenigde Staten op de markt. In Europa beschikken de toestellen over Exynos-chips. De toestellen worden verder volgeladen met hardware. Zo zouden beide toestellen minimaal 8GB werkgeheugen krijgen en zou de accucapaciteit niet onder de 4200 zakken.

(via)

Samsung Galaxy Note 9 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 200 1000 € 30,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 32,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 32,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 38,00 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd 150 5000 € 44,50 € 0,- Bekijken
Alle Samsung Galaxy Note 9 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden