Vergelijk 3.164.056 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Apple iCloud inloggen met Face ID, Touch ID'

Nieuws 'Apple iCloud inloggen met Face ID, Touch ID'
Door ,

Bij Apple hoef je steeds minder vaak je wachtwoord in te gaan vullen. Naar het schijnt blijft de nieuwe functionaliteit niet beperkt tot apps, maar komen oop websites in hetzelfde pakket.

Heb jij een ultra-lang wachtwoord en ben je het beu om iedere keer je wachtwoord in te vullen wanneer je bij je iCloud-opslag wil? Dan is Apple bezig met de oplossign voor jou. Apple heeft al aangekondigd dat ze accounttoegang willen versimpelen via het zogeheten Sign in with Apple waarbij je je Apple ID kunt gebruiken om ook bij andere iOS-apps in te loggen. Daardoor hoef je dus niet voor iedere app een los account aan te maken maar wordt je Apple ID een soort van loper die op alle apps past.

In een beta-test van iCloud is opgedoken dat je je Apple ID ook kunt gaan gebruiken om via websites bij je account te kunnen. In een screenshot is te zien dat de gebruiker wordt voorgesteld om via Safari in te loggen met het Apple ID. De webbrowser herkent dus dat je via een iOS-device op de website komt en herkent ook het account dat op het apparaat staat aangemeld. Via Sign in with Apple zal het ook mogelijk zijn om met Face ID of Touch ID in te loggen op websites als iCloud.

iOS 13

Inmiddels is de derde beta-versie van iOS 13 uit voor diegenen die ermee aan de slag willen. Naast dat je in iOS 13 bijna overal kunt gaan inloggen met je Apple ID komen er nog meer verbeteringen mee. Het hele besturingssysteem krijgt bijvoorbeeld een donkere modus, Apple Arcade, vernieuwde vormgeving en uiteraard ook verbeterde snelheid en accuduur. De volwaardige update komt hoogstwaarschijnlijk in september naar alle Apple-smartphones en tablets die vanaf de iPhone 7 zijn uitgebracht, inclusief de iPhone 7.

(via)

Apple iPhone XR beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Tele2 24 mnd 200 1000 € 35,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 39,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd onbeperkt 15000 € 44,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 7000 7000 € 36,50 € 21,00 Bekijken
KPN 24 mnd 150 5000 € 42,50 € 0,- Bekijken
Ben 24 mnd 100 7000 € 48,00 € 16,00 Bekijken
Alle Apple iPhone XR aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden