Vergelijk 2.557.051 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Jony Ive stapt op bij Apple

Nieuws Jony Ive stapt op bij Apple
Door ,

Ontwerper Jony Ive ruilt Apple in voor een nieuw avontuur. De inmiddels wereldberoemde ontwerper zal zonder al te veel moeite nieuwe klanten aan zich binden na bewezen diensten bij de techgigant uit Cupertino.

"Wie?" zou zomaar de eerste vraag kunnen zijn bij het horen of lezen van de naam Jony Ive. Toch is het zeker geen onbekende naam in de wereld van de technologie. Jony Ive is ruim 30 jaar in dienst geweest van Apple. In die tijd heeft hij zich omhoog gewerkt naar de functie vaan hoofdontwerper. Gezien het design bij Apple hoog in het vaandel staat is dat een Hele mooie functie. Toch is Ive klaar voor een nieuwe stap. Ive gaat niet aan de slag bij een concurrent of zelfs bij een ander bedrijf, hij begint namelijk zelf een nieuw bureau; LoveForm.

Om in het kort het CV van Ive op te sommen, de ontwerper heeft een zeer bepalende hand gehad in het ontwerp van: de iPhone, Apple Watch, iMac, MacBook, het uiterlijk van iOS en de Ipod. Dan gaat het niet alleen over de eerste iteratie van deze producten maar over iedere generatie. Ive was dus betrokken bij de eerste iPhone, de meest recente iPhone en alles daartussenin. Ive ontwerpt niet alleen electronica, maar daar heeft hij wel naam mee gemaakt. Ive heeft ook auto's, ringen, gereedschap en caravans ontworpen. Nu hij zijn eigen kantoor opent lijkt er ook meer tijd beschikbaar te komen voor een bredere ontwerp strekking en zien we binnenkort misschien nieuwe tafel, wc-rolhouder en keukengerei-designs.

10 redenen waarom iPhones beter zijn dan Android-telefoons

10 redenen waarom iPhones beter zijn dan Android-telefoons

23 jan 2019 - iPhone versus Android. Sinds de opkomst van de eerste iPhones en Android-telefoons woedt er een verwoede strijd tussen beide doelgroepen over welk besturingssysteem het beste is. In dit artikel zetten wij een aantal argumenten op een rij waarom iPhones in onze ogen beter zijn dan Android-telefoons.

Apple

Hoe het nu verder zal gaan bij Apple, zonder hoofd ontwerper, is nog niet helemaal duidelijk. Er staat nog niemand klaar om zijn positie over te nemen. Of Apple het binnenshuis regelt of een ontwerper van buiten binnenhaalt zal nog moeten blijken. In september wordt de generatie iPhones naar verluidt aangekondigd, de verwachting is dat Ive daar nog wel aan heeft meegewerkt maar hoe substantieel die bijdrage is geweest is niet duidelijk.

(via)

Apple iPhone XR beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 200 1000 € 28,50 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 30,50 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 31,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 34,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd 150 2000 € 34,50 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 5000 € 40,00 € 0,- Bekijken
Alle Apple iPhone XR aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden