Vergelijk 3.340.375 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Nieuwe Samsung Galaxy Fold krijgt 8 inch display en S Pen'

Nieuws 'Nieuwe Samsung Galaxy Fold krijgt 8 inch display en S Pen'
Door ,

De hype rondom de opvouwbare telefoons zou begin 2019 zijn hoogtepunt bereiken, maar het tegendeel is waar. Zowel Huawei als Samsung besloten om vanwege zorgen omtrent de kwaliteit hun producten uit te stellen. Hoewel de originele Galaxy Fold nog moet verschijnen, gaan er nu al geruchten rond over wat de tweede generatie in petto heeft.

Wat waren we eind 2018 enthousiast toen Samsung haar Infinity Flex Display met gepaste trots presenteerde. Een vrijwel niet zichtbaar Galaxy Fold-prototype werd getoond. Pas veel later zou de naam Galaxy Fold bekendgemaakt worden. De oorspronkelijke releasedatum van de Samsung Galaxy Fold was 26 april 2019. Helaas bleken de kwaliteitsproblemen zo ernstig te zijn dat deze datum bij lange na niet gehaald werd. Hoewel een nieuwe releasedatum nog altijd op zich laat wachten, verschijnen er nu al geruchten over de Galaxy Fold opvolger.

Lancering Samsung Galaxy Fold uitgesteld tot nader order

Lancering Samsung Galaxy Fold uitgesteld tot nader order

23 apr 2019 - Wacht je al vol spanning om de Samsung Galaxy Fold aan de slag te gaan? Dan hebben we slecht nieuws voor je. De lancering van Samsungs eerste opvouwbare telefoon is voor onbepaalde tijd uitgesteld. De Koreaanse fabrikant wil eerst de kinderziektes van het beeldscherm aanpakken voordat ze het toestel daadwerkelijk uitbrengt.

Nieuwe Samsung Galaxy Fold geruchten

De te verschijnen vouwbare telefoon krijgt volgens het Zuid-Koreaanse The Elec een groter display. Waar de originele Fold in uitgeklapte modus over een grootte van 7,3 inch beschikt, zou de nieuwe Galaxy Fold een 8 inch scherm gebruiken. Een ander gerucht is dat de opvolger van de originele Fold al in het begin van 2020 het levenslicht moet zien. Tot dusver heeft Samsung echter niets gemeld over een tweede Galaxy Fold die begin volgend jaar zou verschijnen. 

Samsung Galaxy Fold

Een ander gerucht is dat de Fold een feature van de Galaxy Note zou overnemen. We hebben het dan natuurlijk over de S Pen, het uitermate geavanceerde pennetje waarmee je zowel simpele aantekeningen als hele kunstportretten kunt tekenen. In hoeverre de S Pen van de toekomstige Galaxy Fold overeenkomt met de styus van de Galaxy Note wordt niet verder behandeld. Het lijkt uitgesloten dat de eerste generatie Fold nog zo wordt aangepast dat de S Pen daarop werkt.

Huawei Mate X of Galaxy Fold?

Het is niet zo vreemd dat er nog niets officieel naar buiten is gekomen over de tweede generatie Galaxy Fold. Op dit moment moet Samsung eerst alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat de eerste generatie in de smaak valt. Voor een prijskaartje van bijn 2000 euro mag je wel verwachten dat het display langer blijft werken dan een paar dagen. Het zal erom gaan spannen of Huawei de Mate X eerder op de markt weet te krijgen.

Huawei Mate X uitgesteld tot september

Huawei Mate X uitgesteld tot september

14 jun 2019 - Het is vooralsnog niet het jaar van de opvouwbare smartphones. Nadat Samsung de Galaxy Fold release uitstelde tot nader orde, komt vandaag het bericht binnen dat de Huawei Mate X releasedatum is verschoven naar september.

(Via)

Samsung Galaxy Fold beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
T-Mobile 24 mnd 120 5000 € 56,50 € 952,00 Bekijken
Vodafone 24 mnd onbeperkt 40000 € 67,00 € 1.084,00 Bekijken
Tele2 24 mnd onbeperkt 2147483647 € 60,00 € 1.104,00 Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 7000 7000 € 36,50 € 1.408,00 Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 10000 € 66,50 € 1.128,00 Bekijken
Ben 24 mnd 100 500 € 31,50 € 1.598,00 Bekijken
Alle Samsung Galaxy Fold aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden