Vergelijk 3.579.277 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Xiaomi komt 2 juli met nieuwe CC9-reeks'

Nieuws 'Xiaomi komt 2 juli met nieuwe CC9-reeks'
Door ,

De Chinese fabrikant Xiaomi komt vlot met een nieuwe reeks smartphones. De toestellen worden voorzien van vernuftige trucjes. Wanneer ze naar Nederland komen is nog niet duidelijk.

Xiaomi is als smartphone fabrikant van aardig formaat. Sinds een paar jaar neemt ook de verkoop van toestellen in Nederland toe. Inmiddels zijn we bekend met de naam en al met een behoorlijk aantal toestellen zoals de Xiaomi Mi A2 en de Mi 9. Stuk voor stuk uitstekende smartphones, maar Xiaomi is natuurlijk nog lang niet klaar. Het bedrijf zou op het punt staan om de nieuwe kanjers te presenteren.

Het lijkt erop dat Xiaomi haar CC9-toestellen gaat lanceren. Het afgelopen weekend heeft Xiaomi allerlei afbeeldingen gedeeld via social media om de geruchten kracht bij te zetten. Iedere afbeelding had namelijk twee woorden daarop staan die met de letter C beginnen. Enkele voorbeelden: "Curious & Creative", "Camera Clicks" en "Chic & Cool". De naam CC9 was al eerder naar buiten gekomen en het lijkt er dus sterk op dat de lancering eraan zit te komen. Gezegd wordt dat er een schakelmechanisme in het toestel wordt ingebouwd om de hoofdcamera aan de achterkant naar voren te flippen, zoals op de Zenfone 6.

Hands-on: Asus Zenfone 6

Hands-on: Asus Zenfone 6

17 mei 2019 - Asus kondigde in Valencia haar nieuwe topper aan. Met de Zenfone 6 doet Asus een nieuwe poging om de smartphonewereld over te nemen. In dit bericht werpen we een eerste blik op het nieuwe toestel met een bijzondere camera.

Release datum?

Wanneer en of de CC9 naar Nederland komt is nog niet duidelijk. Wel lijkt de presentatiedatum vast te staan op 2 juli. Nog maar heel eventjes wachten dus. Naast de CC9 zou ook een CC9e op de proppen kunnen komen. Of dat een premium- of budget-versie van de reguliere CC9 wordt is niet zeker. Volgende week dinsdag moet er meer duidelijk zijn.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden