Vergelijk 2.473.620 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Zo ziet de Motorola One Action eruit

Nieuws Zo ziet de Motorola One Action eruit
Door ,

Tot nu toe hadden we een aardig beeld van de hardware onder de motorkap van de Motorola One Action. Voor het eerst zien we nu ook foto’s van het toestel voorbijkomen. Daaruit blijkt onder anderen dat de middenklasser een 21:9 display krijgt en maar liefst drie camera’s aan de achterkant.

Motorola heeft een groot en indrukwekkend assortiment aan smartphones. Aan de bovenkant vinden we toestellen als de Motorola Moto Z4, een modulaire telefoon waar je eenvoudig losse accessoires aan kunt koppelen. Het mid-range segment wordt momenteel gedomineerd door de G7-serie, bestaande uit de Motorola Moto G7, Moto G7 Power, Moto G7 Play en Moto G7 Plus. Voor consumenten met een klein budget zijn er interessante instappers als de Motorola Moto E5 en Moto E5 Plus.

Afgelopen jaar introduceerde Motorola een nieuw toestel onder de noemer Motorola One. Een van de meest veelbelovende eigenschappen van het toestel is dat hij deelneemt aan het Android One programma van Google, wat betekent dat hij veel en regelmatig nieuwe updates kan verwachten. De middenmoter heeft inmiddels een nazaat gekregen: de Motorola One Vision. Met zijn prijskaartje van 289 euro is het een betaalbaar en op papier goed alternatief voor wie niet zijn beurs wil trekken om honderden euro’s op te hoesten voor een nieuwe telefoon.

Dit is de Motorola One Action

Nog even en Motorola komt waarschijnlijk met een goedkoper alternatief voor de One Vision op de proppen. Deze luistert naar de naam Motorola One Action. Afgelopen week doken de specificaties van het toestel op. Vandaag zien we hem in volle glorie de revue passeren. Daarop is goed te zien wat we qua design kunnen verwachten.

Motorola One Action

Aan de voorzijde zien we een piepklein gaatje voor de selfiecamera. Onderin heeft hij een bescheiden kin. De rest van de voorkant wordt benut door het beeldscherm. Deze heeft naar verluidt een beelddiagonaal van 6,3 inch en telt 1080 bij 2520 pixels. Een eenvoudige rekensom leert dat hij hierdoor een 21:9 display heeft, door Motorola ook wel het CinemaVision Display genoemd.

Achterop zien we het welbekende batwing-logo, dat hoogstwaarschijnlijk ook als vingerafdrukscanner fungeert. Met duidelijk zichtbare letters zien we onderop Android One staan. Dat betekent dat je drie jaar lang beveiligingsupdates krijgt en ten minste twee grote Android-updates. Natuurlijk mogen we de driedubbele camera niet vergeten. Eén daarvan heeft, net als de selfiecamera, een resolutie van 12.6 megapixels. Een ander is een ultragroothoeklens die alles vastlegt in een hoek van 117 graden. Deze wordt omgedoopt tot de Action Cam. Over de derde camera is op dit moment nog niets bekend.

Overige specificaties

Wat kunnen we nog meer verwachten van de Motorola One Action? Onder de klep wordt hij volgens 91mobiles aangestuurd door de Exynos 9606, een octa-core processor die pieksnelheden tot 2,2 GHz weet te halen. De grafische processor of GPU is een Mali-G72. Het werkgeheugen en de hoeveelheid opslagcapaciteit zijn afhankelijk van de variant. Naar verluidt verschijnen er verschillende uitvoeringen. Je krijgt 3GB of 4GB RAM, terwijl de opslagruimte 32GB, 64GB of 128GB bedraagt. Iedere variant is naar verluidt uit te breiden met een microSD-kaart.

De accucapaciteit bedraagt 3500 mAh. Vermoedelijk kan deze uit de voeten met TurboPower, Motorola’s snellaadtechniek. Dat vermoeden we omdat de One Action aan de onderkant een USB-C aansluiting heeft. Wat betreft adviesprijs is hij volgens 91mobiles goedkoper dan de Motorola One Vision. Wanneer we de One Action kunnen verwachten is nog onduidelijk.

Bron

Motorola One Vision beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Tele2 24 mnd 200 1000 € 18,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 18,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 1000 € 21,50 € 0,- Bekijken
Ben 24 mnd 100 2000 € 22,00 € 0,- Bekijken
Alle Motorola One Vision aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden